Af - 27/05-14 09:02

Savner du Harry Potter? Så tag et spil quidditch i weekendenSavner du Harry Potter? Så tag et spil quidditch i weekenden

Spilfestivalen w00t vil i weekenden få dig til at bruge dig selv som spillebrik.

storybild

Der blev gået til den sidste år på spilfestivalen w00t. I år gælder det blandt andet Harry Potter-spillet quidditch. (Billede: pr-foto)

Voksne mennesker iført store kunstige næb, der gnider sig op ad hinanden for at finde en mage. Børn, der løber omkring og forsøger at tage paparazzibilleder af såkaldte kendisser. Og folk i badebukser, der tror de er Harry Potter.

Det er bare et par af de ting, du kan opleve den kommende weekend, hvor spilfestivalen w00t finder sted i Aksel Møllers Have på Frederiksberg. Og det bliver noget helt andet end at sidde foran computerskærmen eller ved brætspillet derhjemme.

- Vi arrangerer spil ude i gader og stræder og andre steder, folk kender, så man får mulighed for at få et helt nyt perspektiv på byen, siger Lau Korsgaard, der står bag festivalens fysiske spil.

Festivalgæster på Roskilde får rå fadøl
Festivalgæster på Roskilde får rå fadøl

Her i blandt også en genfortolkning af Harry Potterspillet Quidditch, der af mangel på flyvende koste er blevet omdøbt til Aquadditch og finder sted i Frederiksberg Svømmehal, hvor flydende ‘pølser’ gør det ud for koste og vandrutsjebanen giver adgang til Det Gyldne Lyn.

Gangster-rapper kommer til Skanderborg
Gangster-rapper kommer til Skanderborg

Vil man ikke lege, kan man lytte, for der bliver også foredrag på festivalen, der er for både børn og voksne, og løber fra den 30. maj til 1. juni. Se programmet på w00t.dk.

Her er fodbold som du aldrig har set det før
Her er fodbold som du aldrig har set det før


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gravid politiker sender Nye...
bt.dk
Klopp efter vild målfest: Det var tæt...
bt.dk
Tidligere spindoktor med...
bt.dk
Silas Holst om faderens personlige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx