Af - 28/10-15 11:08

Her finder du efterårshygge for billige penge i KøbenhavnHer finder du efterårshygge for billige penge i København

København byder på masser af billige efterårstilbud. I samarbejde med Yelp guider metroxpress dig til fem af slagsen.

storybild

Foruden de mange smukke efterårsfarver, byder København også på flere billige tilbud, du kan hygge dig med i efteråret. (Billede: Tine Torp Thorlin)

Det er sidst på måneden, og det beløb, der stod og blinkede på kontoen i starten af måneden, er langsomt svundet ind. Udenfor rusker vinden i træerne, og du har måske mest af alt lyst til at krybe under dynen og gå i hi.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

I stedet kunne du også iføre dig hue og vanter og springe ud i København og udforske de billige efterårstilbud, som byen bugner af. I denne uge præsenterer vi dig for fem af dem, som virkelig har gjort indtryk på Yelps anmeldere og holder 100 procent — selv på SU.Maj T., Valby: Man bliver overrumplet af den store og åbne hal, man går ind i, efter at have passeret den gratis(!) entré. Lyset var helt specielt denne oktober søndag. (...) Jeg kommer helt sikkert tilbage, da jeg har meget at se endnu!Teresa J., København: Jeg er helt vild med konceptet 'brætspilscafe', og det afspejler sig nok i denne her anmeldelse. Cafeen byder på forskellige øl, former for kaffe, popcorn, nachos og en masse andet, men det der trækker er deres ENORME udbud af brætspil!Mathias J., København: Langt mere end blot jazzkoncerter. Atmosfæren er intim, og det er generelt et ufattelig hyggeligt sted at gå til koncerter. Akustikken er ganske fornuftig, og deres ølpriser er ikke helt så ubarmhjertige som andre spillesteder i København.Henrik C., København S: Et lille og meget uformelt sted hvor nye stand-up'ere prøver at slå igennem og hvor de mere erfarne tester nyt materiale. Vi var blevet anbefalet stedet og besluttede for at ofre de 45,- pr. billet. Vi blev kongeligt underholdt i over to timer.Morten O.: Her var der varmt og fyldt med eksotiske planter, der hurtigt fik mig til at glemme det kedelige danske vejr og drømme mig væk til troperne. Selv om jeg ikke er det mindste interesseret i planter, nød jeg at gå rundt derinde.


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michelle Obama er på vej med 'ærlige...
bt.dk
DR-aktuelle Connie Nielsen taler ud...
bt.dk
Oprevet over at se Ivanka Trump:...
bt.dk
Camilla Miehe-Renard: Vores...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx