17/04-15 12:20

Det skal du bruge din weekend på: Massivt dj-lineup på Bakken og dj-crew på Culture BoxDet skal du bruge din weekend på: Massivt dj-lineup på Bakken og dj-crew på Culture Box

Metroxpress har samlet de fedeste fester i weekenden.

storybild

Danske dj-crews krydser klinger

Fredag den 17. april kl. 21
Culture Box, Kronprinsessegade 54, København

Der er usvigeligt meget dansk dj-talent på scenen, når Apeiron Crew og Vektor for én (og kun én!) aften begraver stridsøksen. Stedet er Culture Box, og de fire kvinder i Apeiron Crew og de fire Vektor-mænd vil løbende kæmpe om publikums gunst i et inferno af house og techno leveret af medlemmer som Najaaraq aka Courtesy, Torsten Cordes, Emma Blake og Andreas OK.

Som om det ikke var nok, er kælderen besat af Regelbau-holdet, der styrer musikken med dj’s som Chris Cheops og Milan og Natal Zaks. Her er der dog ingen at konkurrere med.


Dunkel synthpop og massivt dj-lineup på Bakken

Lørdag den 18. april kl. 21
Bakken, Flæsketorvet 19-21, København

Fotografen og dj’en Lasse Dearman er en velbevandret mand i den danske musikundergrund, og lørdag har han samlet et imponerende udvalg af aktuelle repræsentanter på Bakken til klubaftenen Enjoy.

De dunkle synthpoppere i First Hate giver koncert, det samme gør tungt rockende Reverie, og dj-listen er imponerende (lang) og rummer blandt andre Malthe Fischer (tidligere Oh No Ono, nu Lust For Youth), Nikolaj Vonsild fra When Saints Go Machine og en vis Elias, som man kunne mistænke for at være forsangeren i Iceage, som Dearman tidligere har fotograferet.


Iceage-sanger fejrer nyt album

Torsdag den 16. april, kl. 20
Frederiks Bastion, Refshalevej 28, København

Som sanger i Iceage står Elias Bender Rønnenfelt bag nogle af de seneste års meste roste rockalbum, men nu afprøver han nye sider af talentet i sideprojektet Marching Church, der er aktuelle med sin første fuldlængde. Det fejres med en releasefest, hvor man udover Marching Church kan opleve Nils Gröndahl, Puce Mary og Værket.


All night long

Fredag den 17. april, kl. 23
Natbar, Nyropsgade 39-41, København

Man skal ikke gå tilbage til en fuser, men det er altid værd at gentage en succes. Derfor har Natbar igen hyret nattelivsfænomenet Djuna Barnes til at give en maratonlektion i kunsten at sammensætte det optimale festsoundtrack, når hun står alene bag pulten i samfulde seks timer, klubben er åben fra kl. 23-05.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx