Af - 17/11-15 08:20

Gør en god gerning og kom gratis hjem til julGør en god gerning og kom gratis hjem til jul

Traditionen tro tilbyder Arriva og Anthon Bergs juletog studerende et lift hjem til jul. Billetten betales med generøsitet.

storybild

Juletoget gør stop 16 steder og er gratis for studerende, der er klar til at sprede lidt ekstra julehygge. (Billede: Polfoto/arkiv)

Er du studerende, og har du en lang rejse hjem til jul? Så er det måske dig, der skal sikre dig en plads på 'Det Generøse Juletog'.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

De sidste par år har Arriva og Anthon Berg stillet et gratis tog til rådighed, så studerende kan komme hjem til mors flæskesteg og julehygge. I år er der 600 billetter til rådighed.

Toget kører den 22. december fra København til Aalborg og retur. Det stopper i 16 byer.

Her er løsningen til dig der ikke har tid til at købe julegaver i år
Her er løsningen til dig der ikke har tid til at købe julegaver i år

Billetterne kan bookes nu via Anthon Bergs Facebook-side og betales med generøsitet. Det kan være ved at tage julebag eller julemusik med til togturen, eller måske ved at dele kram ud. I år kan du dog også komme forrest i køen, hvis du inviterer en medstuderende, der ikke har noget sted at holde jul, med hjem til din familie.

- Intet er mere generøst i julen end at dele den med andre, og især internationale studerende, der er langt fra deres familie, har svært ved at finde et julehjem, siger Rikke Crown, som er senior Brand Manager hos Anthon Berg, til Nordjyske.dk.

TV: I julestemning? Denne søde julereklame vil redde din dag
TV: I julestemning? Denne søde julereklame vil redde din dag


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx