Af - 26/01-16 13:52; Opdateret: 02/02-16 15:21

Toast er trendy: Her er de fem bedste steder i KøbenhavnToast er trendy: Her er de fem bedste steder i København

Toast hitter på den københavnske madscene. I samarbejde med Yelp guider dig vi til de 5 bedste toast-steder i hovedstaden

storybild

Toast fra Fætter-Fætter på Nørrebro (Billede: Rebecca M (Yelp))

Kan du huske smagen af en en toast med ost og skinke? Din bedste ven fra 90'erne er for alvor tilbage på den københavnske madscene, hvor flere caféer og restauranter har toast i alle afskygninger på deres menu, ligesom Nørrebro har fået sin helt egen toastbar.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MXKØBENHAVN her.

Den klassiske toast med ost og skinke bliver dog flere steder nyfortolket, og på mange af de københavnske caféer kan du få avancerede toasts med alverdens fyld fra tunmousse til gedeost. I denne uge disker vi op med de fem toast-steder, der især har gjort indtryk på Yelps anmeldere.Sofie L., København: Solid morgenmad uden de store dikkedarer og lidt forskelligt koldt og sandwiches til frokost – og nok Københavns bedste toast på hjemmebagt brød med god kvalitet skinke og ost og masser af sennep.Zacharias P., Farum: Generelt vil jeg sige at jeg rimelig stor fan af stedet, der bygger på toast! Et lækkert koncept og utroligt lækre toast af alverdens muligheder og med et utroligt lækkert output madmæssigt!Rebecca M., Frederikberg: Derudover serverer de også toast – kæmpe win, for jeg elsker toast. Jeg smagte deres klassiske "Zlatan"-toast med skinke, ost og basilikum, som var stor, velsmagende, tilpas snasket og bedst af alt, billig!My. L., Vesterbro: De åbner tidligt og tilbyder også en nem morgenmad til billige penge, toast og kaffe. Både ejer og de ansatte er super imødekommende, hjælpsomme og venlige.
Eva K., København: Da jeg tilfældigvis vidste, at Wolfie lavede toast, og min veninde boede lige i nærheden, så var det jo oplagt at mødes her. Jeg bestilte en toast og en gingerbeer og min veninde limonade og en flæskestegssandwich.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kunder evakueret fra stort...
bt.dk
Vilde spekulationer og kæmpe brøler:...
bt.dk
Stort område brændt af: Nu advarer...
bt.dk
Henriks succesvirksomhed hjælper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx