Af - 04/06-15 20:30

Her serverer de verdens største drinkHer serverer de verdens største drink

2000 liter stor gin & tonic gøre Distortion-gængernes fest mere rock n' roll.

storybild

Den store gin & tonic rummer op mod 2000 liter, der er lavet på en dry gin og en tonic-vand af allerhøjeste kvalitet, fortæller folkene bag baren. (Billede: Bo Weile)

Sønder Boulevard på Vesterbro er i dag pakket med feststemte og fulde distornister, hvor af flere render rundt med en kæmpe 1,1 liters drink i hånden fra en bar, som sælger intet mindre end verdens største gin & tonic.

Den gigantiske G&T-drink er hældt op i en stor 2000 liters plastikbeholder formet som et stort drikkebæger.

- Vi har lavet en hulens masse reserach og har ikke kunnet finde nogen større drink end vores, fortæller den unge iværksætter og bar-inititivtager Rasmus Damgaard, der står bag bar-konceptet 'rocktails'.

- Kort fortalt handler konceptet om, at vi vil underholde folk på bedste rock n' roll-vis, når de køber deres drink hos os. Senere i aften vil der for eksempel være bartendere i bananer-i-pyjamas-kostumer og Elvis-kostmer, fortæller Rasmus Damgaard.

Distortion er trætte af de lukkede fester: Det går imod ånden
Distortion er trætte af de lukkede fester: Det går imod ånden

'Alle forstår en G&T'
De store gin & tonic-drinks, der koster hundrede kroner stykket, udspringer af den unge iværksætters hjertebarn, hjemmesiden Gettheevent.com, som tilbyder alt inden for events.

- Som jeg plejer at sige: 'Hvis du har festen, har vi gæsten', siger Rasmus Damgaard.

Men hvorfor lave verdens største gin & tonic?

- Fordi det er drink, som alle forstår og kender. Alle har en mening om den, og så er den også værdsat af de fleste, som du kan se, siger han og peger på den tyve meter lange kø foran baren.

- Hvis nogen skulle kontakte os og fortælle, at deres gin & tonic er større, kan vi til gengæld forsvare os med, at vores er bedre, tilføjer Rasmus Damgaard, hvilket hans samarbejdspartner omkring baren, Hans Kamp, der driver ginimport-firmaet Sansamusaka, kan skrive under på.

Distortion plages af voldelig trend. Arrangøren: - Stop det!
Distortion plages af voldelig trend. Arrangøren: - Stop det!

Dyre dråber
- Vi bruger en dry gin, der hedder Whitley Neill. Den blev i 2011 blev kåret til verdens bedste og koster 300-350 kroner flasken. Tonic-vanden hedder Fever Tree og er blevet kåret til verdens bedste mixer af de hundrede mest indflydelsesrige cocktailbarer i verden, siger Hans Kamp og tilføjer:

- Tilsammen bliver de begge to dobbelt så gode.

Ifølge Rasmus Damgaard har barholdet fyldt cirka 400 flasker gin og 1600 flasker tonicvand i den kæmpe drinksbeholder, som han forventer bliver tømt, inden aftenen går på hæld.

LÆS OGSÅ: FOTO: Sådan ser Nørrebro ud i dag efter vild abefest

LÆS OGSÅ: Kæmpegalleri: Var du også med til Distortion?

LÆS OGSÅ: Betjente i høj kurs: Pigerne vil prøve kasketten, imens drengene vil røre...

LÆS OGSÅ: Politiet om Distortion: - Det går jo sindssygt fantastisk

LÆS OGSÅ: Ida Auken om sin vildeste Distortion: Jeg dansede og var højgravid

LÆS OGSÅ: Surprise! Dansk verdensstjerne vælter Distortion

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx