Af - 13/04-16 08:50

20-årig syet med 26 sting efter overfald: Nu efterlyser politiet ham her20-årig syet med 26 sting efter overfald: Nu efterlyser politiet ham her

En 20-årig mand blev nytårsnat overfaldet og snittet i ansigtet med en flaske. Politiet efterlyser nu den formodede gerningsmand.

Bildstrecke im Grossformat »

Et voldsomt overfald begået mod en 20-årig mand har nu fået Københavns Politi til at bede offentligheden om hjælp - de kan nemlig ikke finde den formodede gerningsmand.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Ifølge politiets forklaring blev den 20-årige forfulgt af fire personer, da han natten til den 1. januar i år forlod et diskotek efter en uoverensstemmelse.

Han gik ind på en 7Eleven i Gothersgade, hvor den formodede gerningsmand hev ham ud og trak ham 50 meter hen ad gaden. Her blev den 20-årige så snittet i ansigtet med en flaske.

'Han blev efterfølgende syet i ansigtet med 26 sting, men har det efter omstændighederne godt i dag,' skriver politiet i forbindelse med efterlysningen af den formodede gerningsmand.

23-årig mand ramt af flere skud foran sin egen opgang
23-årig mand ramt af flere skud foran sin egen opgang

Københavns Politi beskriver den efterlyste mand som 190-200 centimeter høj, muskuløs af bygning, lys i huden og med kort, mørkt hår. Det skyder ham til at være cirka 25 år. Han var på gerningstidspunktet iført blå dunjakke med hætte.

Til trods for, at overfaldet skete for mere end tre måneder siden, er det ikke lykkes politiet at finde frem til manden. Hvis du kan hjælpe dem, kan det ske på telefonnummer 114 eller direkte til Københavns Politi på 3314 1448.

Rektor tager pusten fra lummer gymnasiefest med humor
Rektor tager pusten fra lummer gymnasiefest med humor

LÆS OGSÅ: To skud er blevet affyret mod ungdomsklub

LÆS OGSÅ: Psykisk syge i København venter måneder på botilbud

LÆS OGSÅ: Boligselskaber er skeptiske: Vi skal ikke presse beboere i arbejde

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx