Af - 26/05-16 11:29; Opdateret: 26/05-16 11:43

Anders blev skudt på vej hjem fra job: Mest skuffet over politietAnders blev skudt på vej hjem fra job: Mest skuffet over politiet

Et grimt sår vidner om gårsdagens ubehagelige episode, hvor 44-årige Anders blev ramt af skud, mens han cyklede hjem fra arbejde.

storybild

Anders Agger Dybdal er skuffet over, at politiet ikke rykkede hurtigere ud, da han i går blev ramt af skud fra en hardballpistol. (Billede: Anders Agger Dybdal )

En almindelig cykeltur hjem fra arbejde udviklede sig i går helt bizart for Anders Agger Dybdal fra Hvidovre. På cykelstien på Borgbjergsvej i Sydhavnen blev han pludselig beskudt.

- Først troede jeg, det var slået et eller andet op på mig fra vejen. Det føltes som et slangebid. Det første, man tænker over, er jo ikke, at man er blevet skudt.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Episoden har ført til en øm arm, hvor et større sår vidner om kuglens fart. Også to andre cyklister blev ifølge Anders Agger Dybdal ramt af skud fra hardball-pistoler, der blev affyret fra en lejlighed.

"Hey røvbananer!": Kritikken hagler ned over konkursramt 'cykelbandit'

I sig selv er det slemt nok at blive skudt på, men dagen derpå er Anders mere påvirket over politiets indsats. Da der var gået 20 minutter, var de fortsat ikke kommet til adressen.

- Jeg ringede jo 112 med det samme og sagde, jeg var blevet skudt. Jeg ringede igen senere for at høre, hvor de blev af, og der fik jeg at vide, vi var røget ned af prioriteringslisten.

- Det er meget skuffende. Jeg vil gerne hejse et flag og sige, at hvis politiet ikke har tid til sådan noget her på en helt almindelig hverdag, så forstår jeg det ikke.

Politi afblæser aktion: Mistænkt var 'bevæbnet' med keyboard
Politi afblæser aktion: Mistænkt var 'bevæbnet' med keyboard

Politiet oplyser til metroxpress, at de bestemt tager sagen meget alvorligt. Ifølge Steen Hansen, kommunikationsmedarbejder ved Københavns Politi, var man tilstede på adressen 40 minutter efter opkaldet. På det tidspunkt var Anders cyklet hjem.

- Vi får påvist lejligheden, hvor der er skudt fra, og da vi banker på, er der ingen hjemme. Man låser sig ind med en låsesmed, og i lejligheden har vi konfiskeret et antal hardballpistoler.

Pas på jernhesten: Det er højsæson for cykeltyverier
Pas på jernhesten: Det er højsæson for cykeltyverier

- Så sagen kører, og det er en forholdsvis alvorlig sag, der drejer sig om at bringe andres liv og førlighed i fare.

Ifølge Anders Agger Dybdal er det en gruppe unge drenge, der står bag skyderiet. Politier har endnu ikke pågrebet dem.

Anders Agger Dybdal har delt dette opslag på Facebook efter episoden:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vidne i retten: Peter Madsen drømte...
bt.dk
Landsholdsspiller vil ikke stoppe med...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Danskere søges til at teste buttplugs...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx