Af - 21/02-14 11:24; Opdateret: 24/02-14 15:06

Where is the Rundetårn?Where is the Rundetårn?

Københavns Kommune sætter 200 engelske byskilte op, der skal hjælpe turister med at finde rundt

Can you show me the way to the Little Mermaid?

Københavns Kommune erkender nu, at de ikke har gjort nok for de otte millioner udenlandske turister, der hvert år besøger København og som ofte har svært ved at finde rundt. Vi har simpelthen glemt, at turisterne sjældent kan dansk. Derfor vil kommunen i løbet af foråret opsætte fyrre standere med i alt 200 skilte på engelsk, der skal vise rundt til de vigtigste turistattraktioner i København.

Skilte er lige fra store attraktioner som Tivoli og Rosenborg, hvor der skal være skilte placeret op til flere kilometer væk, til skilte, der fortæller at der er en interessant kirke lige rundt om hjørnet.
- Det skal være nemt for turister at finde frem til Københavns mange turistattraktioner, når de bevæger sig gennem indre by til fods eller på cykel. Derfor er vi nu på vej med turistskilte på engelsk, siger teknik- og Miljøborgmester, Morten Kabell fra Enhedslisten.

Borgmesterens embedsmænd har udvalgt de 74 attraktioner, som skiltene skal vise vej til sammen med Wonderful Copenhagen efter tanken, at man både vil vise vej til de store turistmål og de mere speciale sider af byen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Joachim og Marie besøgte Danmarks...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx