Af RJ - 10/07-15 16:28

Ingen weekendplaner? Her er weekendens fedeste arrangementerIngen weekendplaner? Her er weekendens fedeste arrangementer

storybild

Bispebuen ryster

Siden 2010 har basglade københavnere hvert år kunnet tage på pilgrimstur til det betontrøstesløse parkeringsområde under Bispeengbuen, hvor Bas Under Buen finder sted.

Endagsfesten bag beskæftiger sig med basmusik i bredeste forstand – fra dub og reggae til dubstep, drum ’n’ bass, trap og garage – og i år har de hyret et alsidigt line-up til at teste trommehinderne. Pharfar disker op med dansksproget dancehall, Unkwon fra AV AV AV leverer subtil electronica, mens lydsystemer som OHOI! Og Firehouse Sound gør en helhjertet indsats for at blokke højtalerne helt ud.

Lørdag den 11. juli, kl. 15
Bispeengbuen, København

Laber double whopper på KB18

Fredag aften byder KB18 sig til med lidt af en elektronisk double whopper, hvor man både kan nyde live-musik og feste igennem til den lyse morgen.

Som en del af den igangværende Copenhagen Jazz Festival giver bandet Kalaha, der består af de to elektroniske musikere Rumpistol og Spejderrobot, jazztrommeslageren Emil de Waal og Ibrahim Electric-guitaristen Niclas Knudsen, koncert kl. 22. Herefter tager spillestedets faste klub Beat Me over, hvor japanske Okain optræder i selskab med danske navne som Flip, Henri Matisse, Ian Bang og Emilio.

Onsdag den 8. juli, kl. 22
Tivoli, Vesterbrogade 3, København

Fyraftensboogie står til søs

Kultursitet og netradiokanalen Heartbeats, startet af dj’en Le Gammeltoft, står sommeren over bag en række ’Heartbeats Boat Sessions’, hvor toneangivende dj’s og elektroniske navne performer på en båd. Premiereudgaven er med Fyraftensboogie, der kaster anker på Islands Brygge, hvor de langer disco og boogie over disken.

Torsdag den 9. juli kl. 15.30
Islands Brygge, København

Festaber indtager Boxen

C.U.P. aka Copenhagen Underground Posse har holdt en hav af stærke fester gennem de seneste par år, og i sommerferien får de besøg af den amerikanske veteran DJ Jus-Ed, der ud over en lang karriere i house også er chef for pladeselskabet Underground Quality. Dj's fra det danske kollektiv står klar som support.

Lørdag den 11. juli, kl. 21
Culture Box, Kronprinsessegade 54, København

Chilensk rykind på Bakken

Najaaraq Vestbirk aka Courtesy står bag klubkonceptet Kammerat på Bakken, og i denne uge byder hun på lidt af et særsyn i det københavnske natteliv: to elektroniske acts fra Chile. Valesuchi, der kommer direkte fra Sónar i Barcelona, laver mørk discoid techno, mens Vaskular blander dubbet techno med urbane rytmer. RJ

Fredag den 10. juli kl. 21
Bakken, Flæsketorvet 19-21, København

Ny torsdagsklub på Rust

Efter at have fået Roskilde-rusen ud af kroppen er Rust klar til at holde festkadencen oppe sommeren over. Det sker blandt andet med den nye torsdagsklub Folketz Klub, der lægger fra land i aften. Folkene bag lover alt fra dancehall, afrobeat og reggaeton til hiphop og trap, leveret af folk som David Kotey (der spiller live), Adam Naima og Dunza.

Torsdag den 9. juli kl. 23
Rust, Guldbergsgade 8, København

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
Populær DR-vært stopper på program:...
bt.dk
Fire år efter et af de største...
bt.dk
Medie: Formodet 'pakkebombe-mand'...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx