Af - 18/03-14 10:01

Modehus' milliondyre pragt-adresse ryger på tvangModehus' milliondyre pragt-adresse ryger på tvang

En prestigefyldt adresse på Strøget i København skal under hammeren på tvangsauktion

storybild

Med placeringen på Strøget i København er det svært at finde en mere attraktiv erhvervs-lokation. Foto: Google Streetview

En 234 år gammel ejendom på Strøget ejet af det danske modehus Bertoni, som blandt andet producerer jakkesæt, er blevet begæret på tvang af Nykredit.

Der er tale om 1.557 kvadratmeter fordelt på fem plan på Købmagergade 39, og erhvervsejendommen, der tidligere har huset en skobutik og restaurant i stueetagen, kan dermed næppe placeres mere centralt i København.

Røverkøb: 16 huse solgt for 1 krone stykket!
Røverkøb: 16 huse solgt for 1 krone stykket!

Det er da også afspejlet i prisen: Den seneste ejendomsvurdering viser en vurdering på 48,5 millioner kroner.

Selskabet K/S Købmagergade 39, der ejer bygningen, er et såkaldt kommanditselskab, som har haft som hovedaktivitet at udleje ejendommen. Men de seneste to årsregnskaber viser et samlet underskud på 35 millioner kroner.

Sexbombes hus på tvang: Banken vil ikke mere
Sexbombes hus på tvang: Banken vil ikke mere

Da det er Bertoni, der er såkaldt komplementar i det hårdt prøvede selskab, er det modehuset, der hæfter for de pengemæssige forpligtigelser til Nykredit.

Ifølge salgsopstillingen er den samlede gæld oppe på 81,7 millioner kroner, da der også er optaget et lån på 15 millioner hos Jyske Bank.

Dansk creme-konge flygter fra millionregninger til Dubai
Dansk creme-konge flygter fra millionregninger til Dubai

Ejendommen har allerede været under hammeren én gang, men da de højeste bud 'bare' var 50 millioner, var det ikke nok for Jyske Bank, der begærede ny auktion, som skal finde sted i april.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx