Af - 08/04-14 13:23

Vanguard er klar med de første otte navneVanguard er klar med de første otte navne

Det amerikanske hiphop-kollektiv The Roots gæster Søndermarken til festivalen Vanguard.

storybild

9300 gæster lagde sidste år vejen forbi Vanguard, hvor hiphop-kollektivet Wu-Tang Clan var hovednavnet. (Billede: Pressefoto)

Efter en velbesøgt debut i fjor vender festivalen Vanguard 1. og 2. august tilbage i Søndermarken med en blanding af internationale og danske topnavne.

I dag præsenterede festivalen de første otte acts.

Velgørenhed hitter på nye festivaler
Velgørenhed hitter på nye festivaler

Hovednavnet er det amerikanske hiphop/soul-kollektiv The Roots, som spillede en anmelderrost koncert på Roskilde Festival sidste år.

Den rendyrkede hiphop er repræsenteret af blandt andre Method Man og Redman, som sammen spiller deres første koncert i København siden 2008.

Festival:
Festival: "Det er et sygt vildt lineup"

Rapperne fra The Pharcyde er ligeledes på plakaten. De satte dagsordenen fra deres South Central-base i Los Angeles i starten og midten af 90‘erne og er gendannet til festivalen

Desuden er den svenske electronicagruppe Little Dragon, boogie-funkerne Dâm-FunK og punkgruppen Death blandt dagens tilføjelser.

Raplegender tager musik- mødom på københavner-park
Raplegender tager musik- mødom på københavner-park

Det danske islæt består i første omgang af Choir Of Young Believers, men der ventes flere tilføjelser i den kommende tid.

Akkurat som sidste år vil der på Vanguard spilles koncerter fra to scener - en udendørs hovedscene samt en teltscene. Der spilles ikke fra begge scener samtidigt.

Billettersalget starter torsdag den 10. april, og der sælges både endags- og partout-billetter. Billet til begge festivaldage koster 870 kroner, mens man må slippe 570 for en enkelt dag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brand i lejlighed: Person var død, da...
bt.dk
John døde efter fejl på dansk...
bt.dk
Mads Langers skade forværret: 'Jeg...
bt.dk
Dansk læge: Populær myte om kvinders...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx