03/09-13 18:23

Drabsforsøg: Bandemedlemmer får rabatDrabsforsøg: Bandemedlemmer får rabat

Fire bandemedlemmer fik hver skåret et år af en dom for drabsforsøg i bageri på Nørrebro.

storybild

(Billede: Polfoto)

Det kunne godt betale sig for fire mænd fra bandemiljøet at anke deres domme for et drabsforsøg i Alis Bageri på Nørrebro.

Østre Landsret har netop idømt de fire mænd seks, syv, syv og otte års fængsel. Dermed slap de alle et år billigere i forhold til den straf, som Københavns Byret i februar nåede frem til.

LÆS OGSÅ: Farlige bandemedlemmer bures inde i små jernbure

Optagelser fra overvågningskameraer har været det tungeste bevis i sagen. Optagelserne har vist de tiltaltes adfærd minutterne op til drabsforsøget på en 26-årig mand i Ali's Bageri 5. juli 2011.

Det ses tydeligt, at manden først bliver konfronteret uden for bageriet, hvor den ene af de tiltalte nikker ham en skalle, der flækker hans øjenbryn. Det får manden til at flygte ind i bageriet og ringe til politiet.

Opkaldet var panisk og desperat.

- Hvor bliver de pansere af mand?! De står derude med pistoler! Jeg vil have en patruljevogn herud nu. Det er en fucking bande. Jeg er blevet truet på livet!, råber han i telefonen.

LÆS OGSÅ: Tre bandefolk anholdt for grov vold

Da politiet ankommer til Ali's Bageri, er den 26-årige mand allerede overfaldet og ligger blødende på gulvet. Han er stukket i venstre side under brystet og ramt af skud flere gange i benene.

Kun to af de tiltalte var ifølge videoovervågningen med til at udføre overfaldet rent fysisk, mens de andre menes at have været medvirkende.

Samtlige har under sagen nægtet sig skyldige. De er i alderen 23-30 år og knyttes til indvandrerbanden Brothas, der holder til omkring Mjølnerparken.

Københavns Politi mener, at drabsforsøget har rod i Brothas' konflikt med Blågårds Plads-gruppen, der ligeledes er en indvandrerbande på Nørrebro.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand faldet over bord: Kæmpe...
bt.dk
Godsejer stævner kommune for højt...
bt.dk
19-årige Daniel deltog i druk og...
bt.dk
Verdenskendt popstjerne deler frækt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx