Af - 28/05-15 18:11; Opdateret: 28/05-15 18:28

Camilla står bag populær blog: Sådan gør man også en forskelCamilla står bag populær blog: Sådan gør man også en forskel

Bloggeren Copenhagenbyme er forelsket i København, og den kærlighed vil hun dele med hele verden. Men hun har også en politisk tilgang til sine indlæg.

Bildstrecke im Grossformat »

Der blæser en frisk vind langs murene på Christiansborg. Valgrygterne fra Borgen blandes med snak fra turister med spejlreflekskameraer denne tirsdag eftermiddag.

Signe med tre børn: Jeg vil vise, det er fedt at bo i byen
Signe med tre børn: Jeg vil vise, det er fedt at bo i byen

Det var her, det hele startede for 30-årige Camilla Stemann Jensen, der står bag bloggen Copenhagenbyme. For to et halvt år siden var hun i praktik på Christiansborg og ville skrive en blog om det. Samtidig skrev hun anmeldelser for Yelp, og pludselig blev det mere interessant at skrive om København end hvad der foregik bag de tykke mure.

- Christiansborg er et symbol på min udvikling. Jeg startede med at tænke, at det var på Borgen, man gjorde en forskel, men pludselig så jeg, at jeg også kunne gøre en forskel ved at kommunikere om byen og dens muligheder, fortæller Camilla, der dog ikke har sluppet det politiske helt:

- I alt, hvad jeg laver, har jeg meget fokus på, at København skal blive ved med at være konkurrencedygtig. Hele ideen med bloggen er at vise, hvad København kan – og være med til, at folk får lyst til at komme på besøg.

Se forskellen på jyder og københavnere: Er du enig?
Se forskellen på jyder og københavnere: Er du enig?

Selv om Camillas blog ikke er på engelsk, er der mange fra udlandet, der følger med. Derfor mener hun også, at det er vigtigt at oplyse om ting som serviceniveau.

- I Danmark er vi ikke altid gode til at tage imod kunderne. Den slags indlæg prøver jeg også at have med, selv om min blog er overvejende positiv, forklarer hun og tilføjer, at udlændinge generelt er overrasket over, hvor meget København har at byde på.

Copenhagenbyme har i dagens anledning overtaget MX Kbh's Instagram-profil. Følg med via linket nedenunder:

A photo posted by MX KBH (@mxkbh) on


LÆS OGSÅ: GUIDE: Sådan får du nemt pænere billeder på Instagram

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
'Diverse mænd har skrevet til mig, at...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Kim Walls danske kæreste: Hun var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx