07/01-14 11:00

Indbrudstyve fanget med sms-kædeIndbrudstyve fanget med sms-kæde

Borgere i hver sin ende af politiets sms-kæde fik fanget to formodede indbrudstyve i Ballerup.

storybild

(Billede: Polfoto)

En hjælpende hånd fra borgere får ny betydning, når fingrene bruges til at taste oplysninger ind til en sms-kæde, så Nordsjællands Politi hurtigt kunne anholde to formodede indbrudstyve.

En mand ringede på døren på Jellingevej i Ølstykke og spurgte efter en person, som ikke boede i huset. Husets beboer fattede mistanke og noterede registreringsnummer, fabrikat og farve ned på bilen som personen kørte i, oplyser Nordsjællands Politi.

Du får indbrud - politichefen får bonus
Du får indbrud - politichefen får bonus

- Dette videregav han til politiet, hvorefter der blev udsendt en sms via "Tryk Politi" med opgivelse af disse oplysninger, skriver politiet.

Kort efter ringede en borger, der havde modtaget sms’en og fortalte, at bilen netop kørte på Frederikssundsvej i Ballerup.

Indbrudstyvene var flittige i årets sidste uger
Indbrudstyvene var flittige i årets sidste uger

Københavns Vestegns Politi blev underrettet og fik standset bilen og anholdt to personer, der blev overgivet til Nordsjællands Politi. I bilen blev der fundet koster fra flere indbrud.

De anholdte er en 34 årig mand fra Køge og en 25 årig mand fra København, der begge blev kørt til stationen, hvor de blev sigtet for foreløbigt flere fire indbrud. De fremstilles i grundlovsforhør i løbet af tirsdag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx