Af - 02/09-13 17:04

Øde ø skal forny Melodi Grand PrixØde ø skal forny Melodi Grand Prix

DR vil forny Det Internationale Melodi Grand Prix og har derfor peget på de nedlagte B&W-haller på Refshaleøen i København som ramme for næste års Eurovision.

storybild

De gamle B&W-haller skal til maj danne rammen for Det Internationale Melodi Grand Prix. (Billede: Polfoto)

Et nedlagt skibsværft på en øde ø. Det bliver locationen, når København til maj skal være vært for Det Internationale Melodi Grand Prix. Og hovedstadens rå B&W-haller, som slog både Herning og Horsens i kampen om at blive værtsby, skal være med til at forny sangkonkurrencen, fortæller Pernille Gaardbo, som er DR’s hovedansvarlige for grandprixet.

- Valget er faldet på B&W-hallerne, fordi vi ønsker at skabe nogle rammer, som aldrig er set før. Vi har mange kreative ideer, vi gerne vil udfolde. Det er fortællingen om noget nyt i gamle rammer. Vi vil gerne bevare traditionerne, for dem har vi respekt for og elsker, men vi vil gerne tilføre showet noget nyt, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: København skal holde Melodi Grand Prix

Blandt andet bliver Refshaleøen forvandlet til en ‘Eurovision Island’ med forlystelser og madboder, mens der på strøget dannes en ‘Fan Mile’ med underholdning, som leder folk til Nyhavn, hvorfra man kan sejle til Refshaleøen.
Refshaleøen har tidligere har lagt grund til både metal-festivalen CopenHell og Distortions gadefest, men aldrig til en fest, hvor gæsterne skal krydse jordmarkerne i stilletter og balkjoler.

Administrerende direktør Lars Bernhard fra Wonderful Copenhagen, som har været med til at køre Refshaleøen i stilling til grandprixet, er ikke bekymret for, at satsningen på et fornyet Eurovision går i vasken.

- Det er vigtigt at sige, at det er et råt sted. Men det er meningen med det hele. Men jeg kan da sige, at vi har opfundet begrebet ‘stillet-proof’ til denne her lejlighed, for at tjekke, om noget er egnet til stilletter, siger han.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Inga flyttede fra Danmark for 40 år...
bt.dk
Kronprins Frederiks ekskæreste i...
bt.dk
Go' Morgen Danmark-vært har solgt...
bt.dk
Nadja indrømmer: Når jeg bliver fuld,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx