Af - 07/09-16 11:17

Fem steder i byen, der gør livet på SU lidt sjovereFem steder i byen, der gør livet på SU lidt sjovere

Livet som studerende behøver ikke være mega skrabet - der er masser af rabatter og gratis fornøjelser rundt omkring i byen. Vi guider dig til fem.

storybild

Hos Smagsløget kan du få store og billige sandwiches. (Billede: Linus G., Yelp)

Så er det studiestart. Tilbage til bøgerne, forelæsningerne, fredagsbarene ... og caffe latte på lækre cafeer dagen lang. Det sidste måske ikke så meget. For de fleste har nok prøvet det med at være studerende i Købehavn og ikke altid være i stand til at balancere husleje med hygge og hurlumhej.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Men det er der heldigvis råd for - for det skal også være sjovt at være studerende. Så find studierabatterne og de gratis arrangementer. Yelps anmeldere guider dig her til fem studievenlige steder:


Catherina H., Nørrebro: Smuk arkitektur i en prangende bygning ved Københavns havnefront. Et dejligt sted at tage hen for at studere hvis man har behov for ro og fordybelse. Om sommeren kan man sidde udenfor ved vandkanten og drikke kaffe fra caféen.


Maria T., Frederiksberg: Her får du altså noget for pengene og altid en sandwich godt proppet med meget fyld. (...) De har gode priser, og man bliver mindet om, at der er studierabat inden betaling. Sådan!


Mads E., København: Dupong sælger øl og drinks til billige priser. En drink koster 60 kr., hvilket må siges at være i den billige ende og kommer du om torsdagen, kan du få to til samme pris. Ikke dårligt.


Christine D., København: Især kan det anbefales at gå til en forestilling i Det Røde Rum. For rørende 198 kroner (og endda halv pris, hvis du er under 26 eller studerende) ser du en engageret ung trup af skuespillere folde sig ud på ikke-klassisk vis.


Helle A., København: Ikke kun lægger de spændende artikler op på deres hjemmeside, (...) de holder også rigtig mange gratis, relevante og spændende arrangementer. Her har man mulighed for at tale med folk fra alle dele af erhvervsbranchen.


Hæng ud i Københavns nye hotte kvarter: Fem steder på Refshaleøen
Hæng ud i Københavns nye hotte kvarter: Fem steder på Refshaleøen

Spis eksotisk på fem hotte steder i København
Spis eksotisk på fem hotte steder i København

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx