Af - 02/09-15 13:14; Opdateret: 02/09-15 14:22

Ny MC's Fight Night-dommer: Kejseren er tilbage iført nye klæderNy MC's Fight Night-dommer: Kejseren er tilbage iført nye klæder

- Det er fedt at være en del af maskineriet bag ved arrangementet, lyder det fra den dobbelte MC's Fight Night-vinder Kejser A.

storybild

Andreas Abildskou, også kendt som Kejser A i hiphop-kredse, arbejder i dag som journalist på Dagbladet Information. (Billede: PR-foto)

Med to MC's Fight Fight-finalesejre på CV'et har Andreas Abildlund for længst slået fast, at han i høj grad lever op til sit rapnavn Kejser A.

De lyriske øretævers holdeplads fejrer jubilæum
De lyriske øretævers holdeplads fejrer jubilæum

I år vender den 29-årige lyriske troldmand og tidligere fight night-regent tilbage til konkurrencen. Men denne gang er det i rollen som dommer.

- Det er fedt at være en del af maskineriet bag ved arrangementet. Jeg føler, jeg nu er med til at tage ejerskab over, hvordan konkurrencen kommer til at forløbe uden for ringen, lyder det fra Kejser A, der udover sine to finalesejre også har vundet prisen 'Den gyldne mikrofon' hele to gange for showets bedste punchline.

Hvad har det betydet for dig at være med?

- Syge oplevelser, teenageberømmelse, seriøse lommepenge og efterfølgende skattesmæk.

Hvad husker du som det største øjeblik?

- Min finalesejr mod MikL i 2004. Det var en legendarisk battle, lyder det fra Kejser A, der skal bedømme konkurrencen sammen med sin gamle rival MikL og dj og P3-radiovært Pelle Peter Jensen.

Freestyle-legende debuterer som MC's Fight Night-dommer
Freestyle-legende debuterer som MC's Fight Night-dommer

Lågsus-vært skal være MC's Fight Night-dommer
Lågsus-vært skal være MC's Fight Night-dommer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx