Af - 12/05-16 08:06; Opdateret: 12/05-16 08:25

Velkommen til Bobbys frisørsalon – vinder du i Nintendospil får du rabatVelkommen til Bobbys frisørsalon – vinder du i Nintendospil får du rabat

I en ny artikelserie sætter metroxpress fokus på kulørte københavnere. Mød Bobby, der har en frisørsalon fyldt med gammelt legetøj.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er som at træde 20 år tilbage i tiden, når man åbner døren til Ruben og Bobby på Nørrebro. Her er Polly Pocket, Turtles, gamle Nintendo- og Play Station-spil og arkademaskiner, og man kan godt blive i tvivl – er det her også en frisørsalon?

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Men det er det. I den anden ende af lokalet er indehaveren Bobby Ågren i gang med at klippe en kunde. På det lille bord ved spejlet er den sædvanlig stak med ugeblade skiftet ud med et lille fjernsyn og en gammel spillemaskine. Den unge mand er i gang med et golfspil. Hvis man slår rekorden, får man 20 procent i rabat, fortæller han, men det dér golf er lidt svært.

- Jeg har altid været rigtig glad for at samle på de her gamle ting og spille computerspil, og så synes, jeg at det var perfekt at kombinere det, fortæller 32-årige Bobby, der har haft salonen i syv år.

Spilfirma vil købe Candy Crush for 40 milliarder kroner
Spilfirma vil købe Candy Crush for 40 milliarder kroner

Hårprodukter er der ikke meget af på hylderne, til gengæld fylder legetøjet godt i rummet, men der er stadig plads til mere, mener han:

Det skal gerne være sådan, at ens hjerne eksploderer, når man kommer ind. Når jeg begynder at tænke, at der ikke er plads til mere, er vi ved at nærme os målet,

De fleste af kunderne, der kommer i biksen er mænd. Han kalder det for en blanding af normale, nørder og kunstner-typer. Hos alle vækker temaet gode minder, men det er ikke alle, der går op i det. Nogen kommer også bare for at blive klippet – selv om de tit lige skal samle sig mod til.

NOSTALGI: 10 ting du HELT sikkert har leget med som barn
NOSTALGI: 10 ting du HELT sikkert har leget med som barn

- Folk tror nogle gange, at jeg ikke er uddannet frisør, eller at de kun kan få en retro-fisure ala Aaron Carter. Men jeg har en uddannelse, og jeg kan også godt klippe modefrisurer, griner han.

Alt i salonen er til salg, men nogle gange kan det være svært at give slip på tingene, indrømmer frisøren:

- Hvis der er noget, jeg er ekstra glad for, sætter jeg prisen op. Så siger jeg også til folk, at det er en 'skræm væk-pris'. Når jeg så har haft glæde af det i noget tid, sætter jeg prisen ned.

GALLERI: Hvis du var barn i 90'erne, så legede du helt sikkert med det her
GALLERI: Hvis du var barn i 90'erne, så legede du helt sikkert med det her

Hvis du selv ligger inde med gammelt legetøj eller computerspil, kan du altid komme ind med det i salonen. Det kan både sælges eller byttes til noget andet eller en klipning. Bobby kalder selv stedet for et museum for 80'er og 90'er legetøj og computerspil, og der er som sagt ALTID plads til mere.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

To teenagepiger havde billet til...
bt.dk
Tennisstjernen Williams: Jeg var tæt...
bt.dk
Fona-ejer trak millioner ud inden...
bt.dk
Simpelthen fantastiske Simple Minds:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx