Af - 23/09-16 17:45

Her kan du i dag få gratis øl i to timerHer kan du i dag få gratis øl i to timer

Hvis du er vild med øl og gratis glæder, så bør du opholde dig på adressen "Istedgade 27" mellem klokken 16-18 fredag 23. september.

Bildstrecke im Grossformat »
talienske forskere mener nemlig, at to flasker øl á 33cl kan beskytte mod hjertesvigt. Forskerne, der arbejder ved IRCCS Miditerranean Neurological Institute i Pozzilli i Italien har gennemgået 150 tidligere studier. Deres fund har de publiceret i journalen 'Nutrition, Metabolism & Cardiovascular Diseases. Grunden til det er for det første, at alkohol er et vanddrivende middel. Hvis man indtager alkohol, tisser man derfor mere, end man drikker. Irriterende ikke? Den anden grund er, at en kemien i en bajer undertrykker et hormon, som normalvis får nyrerne til at absorbere vand. Læs mere om det ved at klikke på linket. Normalvis holdes en six-pack sammen af et plastiknet med seks huller i toppen, men nu har bryggeriet opfundet et spiseligt og hundrede procent biologisk nedbrydeligt six-packnet, som er fremstillet af biprodukter fra ølproduktionen, hovedsageligt bygmalt og hvede. Det skriver Huffingtonpost.com. Læs mere om initiativet ved at klikke på artiklen. Øllen, der kaldes 'Bottled Instict', laves angiveligt ved at tage mælkesyrebakterier fra den tjekkiske model Alexandra Brendlovas skede med en "gynokælogisk pind". Derefter sendes pinden til et laboratorium, hvor mælkesyrebakterierne "isoleres og renses", inden de mangedobles. Læs mere om øllen ved at klikke på linket. Den første fredag i august er altid international øl-dag. Drik øl og tjen over 430.000 danske kroner om året - plus tillæg. Sådan står der i et jobopslag fra august 2016. Læs mere om det ved at klikke på linket. Det har metroxpress testet. Klik på artiklen for at se resultatet.

Der er mange gode grunde til at drikke øl. Bare klik dig gennem billedgalleriet. Her har vi samlet lidt fakta om øl.

Det plejer at være gæsterne, der skal medbringe en gave til fødselaren. Men i det her tilfælde forholder det sig omvendt.

Det københavnske sted Neighbourhood fylder fredag 23. september nemlig år, og det fejrer de med at uddele gratis, økologiske øl mellem 16-18. Alle er inviteret.

Vil du opdateres med artikler om arrangementer, der foregår i København, så like MX København på Facebook.

Neighbourhood ligger på Istedgade 27 på Vesterbro i København.

Festen er samtidig en introduktion af den nye humlede version af Neighbourhood Brew, som Nørrebro Bryghus står bag.

TV: Sådan er det at flyve for 140.000 kroner med verdens bedste flyselskab
TV: Sådan er det at flyve for 140.000 kroner med verdens bedste flyselskab

Han vil lære danskerne at tjene nemme penge hjemmefra
Han vil lære danskerne at tjene nemme penge hjemmefra

LÆS OGSÅ: Canadisk firma lokker ansøgere med job og gratis jord

LÆS OGSÅ: Køb en øl, og bliv kørt gratis hjem fra byen i morgen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx