Af - 24/08-15 15:19

Ballade på rådhuset: Ung LA-profil forlader partiet i protest over 'pamperi'Ballade på rådhuset: Ung LA-profil forlader partiet i protest over 'pamperi'

Lilian Parker Kaule melder sig ud af Liberal Alliance og anklager sin gruppeformand for 'socialistisk pamperi'.

storybild

Forholdet mellem Liberal Alliances eneste to medlemmer af Borgerrepræsentationen i København Kommune, Lilian Parker Kaule og Lars Berg Dueholm, har ligget på frysepunktet gennem længere tid. (Billede: Polfoto/PR-foto & Polfoto)

Interne stridigheder mellem Liberal Alliances to politikere i Københavns Kommunes borgerrepræsentation, Lilian Parker Kaule og gruppeformand Lars Dueholm, endte søndag med, at partiet nu er halveret til én mand.

Politiker-babe skifter parti
Politiker-babe skifter parti

28-årige Lilian Parker Kaule har valgt at melde sig ud af partiet og fortsætte som løsgænger på rådhuset i protest mod det, som hun i et facebook-opslag fra i går kalder 'socialistik pamperi' fra Lars Dueholms side.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Samtidig fortæller Lilan Parker Kaule, at hun siden februar i år har været suspenderet fra gruppemøderne i LA København og har fået mundkurv på, fordi hun er gået i rette med det, hun kalder en 'syg politiker-kultur'.

Melder mig ud af LA.Kære partisoldat, kære "sådan-er-politik"-dogmatiker, vores veje skilles her. Jeg har meldt mig ud...

Posted by Lilian Parker Kaule La on Sunday, August 23, 2015

Ifølge Lilan Parker Kaule bunder striden i, at hun har været stærkt kritisk over for, at Dueholm under de kommunale budgetforhandlinger tilbage i 2013 fik gennemtrumfet opførelsen af en milliondyr glasskulptur ude i Ørestaden, hvor han selv bor, og hvor Dueholms hustru er formand for grundejerforeningen.

- At tiltuske sig skattekroner, så man kan få opført dyr kunst i sin egen baghave, mener jeg ikke er liberal politik, siger Lilian Parker Kaule til metroxpress mandag.

'Samarbejds-vanskeligheder'
Lars Dueholm melder på Facebook ud, at han ikke ønsker at kommentere Lilian Parker Kaules beskyldninger. I stedet henviser han til partiets lokalformand i København, Kim Løfholm.

Saxo Bank stopper fast pengestrøm til Liberal Alliance
Saxo Bank stopper fast pengestrøm til Liberal Alliance

Kim Løfholm vil ikke udtale sig konkret om sagen med den dyre glasskulptur. Men forklarer over for metroxpress, at der ligger flere nuancer bag de beskyldinger, som Lilian Parker Kaule lige nu fremturer med i medierne og på sin Facebook-profil.

- Både Lars og lokalforeningen har haft en del samarbejdsvanskeligheder med hende, og hun har ikke været nogen god holdspiller, siger Kim Løfholm og tilføjer, at Lilian Parker Kaule flere gange har brudt interne aftaler.

- Det er ligemeget, om man er to eller ti i en gruppe. Man går ikke ud og undersiger sin egen gruppeformand, som hun har gjort det, siger Kim Løfholm.

LA-politiker trækker i land: Vil ikke afskaffe hjertestarter på plejehjem
LA-politiker trækker i land: Vil ikke afskaffe hjertestarter på plejehjem

LÆS OGSÅ: LA: Cosy blev lokket i en fælde

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx