Af - 05/08-15 11:11; Opdateret: 05/08-15 13:02

GUIDE: 5 ting du SKAL kunne, hvis du vil gøre indtryk under modeugenGUIDE: 5 ting du SKAL kunne, hvis du vil gøre indtryk under modeugen

Modeugen er over os. Føler du dig udenfor? Vi guider dig ind i varmen.

Bildstrecke im Grossformat »
Du skal spidse læberne, hvis du gerne vil gøre et godt indtryk under modeugen. Ikke nok med at du skal kindkysse til højre og venstre, så er læberne også en helt essentiel del af din posering. Stop, vent, hov, nej. Er det ikke kun modellerne, som poserer? Tro om igen! Under modeugen er du lige så meget på, som modellerne er. 15-årige bloggere fra ind- og udland render rundt med deres dyre kameraer, og billeder af dig kan meget let ende med at blive publiceret på en populær streetstyle-blog i Litauen, som ingen af os kender, men som SELVFØLGELIG er meget populær der. Gør din mor stolt! Selv for en nybegynder burde det her ikke komme som en overraskelse: Dit outfit er vigtigt! Vi kan anbefale, at du tør at skille dig ud, så har du en større chance for at få en bedre plads. Bedre plads = bedre billeder til Instagram. Skift gerne outfit imellem de forskellige modeshows, og hvis du er rigtig prof, har du som en spåkone forudset, hvilke tendenser der bliver vist på catwalken og er allerede iført disse. Sværere er det ikke! Hør her, du SKAL selvfølgelig kende navnene på designerne. Manden på billedet er for eksempel ikke en hjemløs, men designeren Henrik Vibskov. Der er også komplicerede navne som: BARBARA I GONGINI (Ja, det skal skrives med CAPSLOCK), Mark Kenly Domino Tan (det er ikke kun de royale, som har for mange navne) og Asger Juel Larsen (Pyha, der findes også ret almindelige navne). Hvorfor overhovedet tage til modeuge? For at få gode billeder til Instagram, duh! Lyt så godt efter: De rigtige hashtags og filtre er livsnødvendige, hvis du skal poste et godt billede. Selvfølgelig skal du bruge #Cphfw, som er det officielle hashtag. Andet ville være uprofessionelt! Som filter kan vi anbefale sort/hvid. Hele billedet skal igennem en ordenligt omgang redigering, fordi du formentlig kun kommer til at tage det fra bagerste række. Medina har taget din plads på forreste række, hvor den 32-årige(!!) sangerinde vil sidde og Snapchatte. Vi anbefaler nu stadigvæk Instagram! Under modeugen er det vigtigt at kende de helt rigtige mennesker. Hvis du ikke kender dem, må du have så meget finesse, at du i det mindste kan fake den. Hvordan gør du bedst det? Du bruger selvfølgelig de vigtige menneskers fornavn. Du kan for eksempel ikke kalde modebossen Uffe Buchard for sit fulde navn. 'Ham den lille fra Topmodel på Kanal4' er selvfølgelig helt udelukket. Uffe, that's the way to go. Ham til højre? Han er ikke så vigtig, så ham kalder du slet ikke for noget.

Duckface

Du skal spidse læberne, hvis du vil gøre et godt indtryk under modeugen. Ikke nok med at du skal kindkysse til højre og venstre, så er læberne også en essentiel del af dine poseringer. Stop, vent, hov, nej. Er det ikke kun modellerne, som poserer? Tro om igen! Under modeugen er du lige så meget på, som modellerne er. 15-årige bloggere fra ind- og udland render rundt med deres dyre kameraer, og billeder af dig kan meget vel ende med at blive publiceret på en populær streetstyle-blog i Litauen, som ingen af os kender, men som SELVFØLGELIG er meget populær der. Gør din mor stolt!

Modeuge: Slut med sygeligt slanke modeller
Modeuge: Slut med sygeligt slanke modeller

Outfit on point

Selv for en nybegynder burde det her ikke komme som en overraskelse: Dit outfit er vigtigt! Vi kan anbefale, at du tør at skille dig ud, så har du en større chance for at få en plads tæt på catwalken. Bedre plads = bedre billeder til Instagram. Skift gerne outfit imellem de forskellige modeshows, og hvis du er rigtig prof, har du som en spåkone forudset, hvilke tendenser der bliver vist på catwalken og er allerede iført disse. Sværere er det ikke!

Komplicerede designernavne

Hør her, du SKAL selvfølgelig kende navnene på designerne. Manden på billedet ovenover er for eksempel ikke en hjemløs, men designeren Henrik Vibskov. Der er også komplicerede navne som: BARBARA I GONGINI (Ja, det skal skrives med CAPSLOCK), Mark Kenly Domino Tan (det er ikke kun de royale, som har for mange navne) og Asger Juel Larsen (Pyha, der findes også helt almindelige navne iblandt).

Kanye West klar med ny sneaker
Kanye West klar med ny sneaker

Rigeligt med hashtag og filter

Hvorfor overhovedet tage til modeuge? For at få gode billeder til Instagram, duh! Lyt så godt efter: De rigtige hashtags og filtre er livsnødvendige, hvis du skal poste et godt billede. Selvfølgelig skal du bruge #Cphfw, som er det officielle hashtag. Andet ville være uprofessionelt og direkte amatøragtigt, søde! Som filter kan vi anbefale sort/hvid (alle er bare pænere, når man næsten ikke kan se dem, ikke?). Hele billedet skal igennem en ordenligt omgang redigering, fordi du formentlig kun kommer til at tage det fra bagerste række. Medina har taget din plads på forreste række, hvor den 32-årige(!!) sangerinde vil sidde og Snapchatte. Vi anbefaler nu stadigvæk Instagram!

Fornavn, tak!

Under modeugen er det vigtigt at kende de helt rigtige mennesker. Hvis du ikke kender dem, må du have så meget finesse, at du i det mindste kan fake den. Hvordan gør du bedst det? Du bruger selvfølgelig de vigtige menneskers fornavn. Du kan for eksempel ikke kalde modebossen Uffe Buchard ved hans fulde navn. 'Ham den lille fra Topmodel på Kanal4' er selvfølgelig helt udelukket. Uffe, that's the way to go. Ham til højre? Han er ikke så vigtig, så ham kalder du slet ikke for noget.

LÆS OGSÅ: Undgå modebrøler: ALT andet end disse tre farver er yt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx