Af - 01/04-16 15:51; Opdateret: 01/04-16 17:18

WTF! Natklub fuppede gæster med falsk lukningWTF! Natklub fuppede gæster med falsk lukning

Lukkefest viste sig at være fup.

Bildstrecke im Grossformat »

Den eksklusive natklub Sport Club, der tidligere har gjort sig bemærket ved blandt andet at korsfæste en dværg, afholdte i går en lukkefest. Over tusinde unge mennesker ville feste på natklubben en sidste gang, men lukningen viste sig i løbet af aftenen at være en aprilsnar.

“18 måneder og 88 åbninger er gået, og selvom vi ville gøre alt for en ekstra omgang sport, så må vi med en klump i halsen annoncere, at vores lille torsdags-brækspand må lukke og slukke.” Sådan lød det i Facebook-eventet for torsdagsklubbens Sport Club, der hed “Game Over x Closing Party”, og det skabte en trist stemning blandt stedets gæster, udtaler klubbens PR-mand.

Folk blev kede af det, og der kom en nostalgisk stemning. De var klar på at give den en ordentlig skalle, inden vi ville lukke.

Det siger Joachim Lund Andersen fra Sport Club.

Natklub forarger IGEN - korsfæstede kvinde og dværg
Natklub forarger IGEN - korsfæstede kvinde og dværg

Den triste nyhed om lukningen resulterede i et ekstra pres på natklubben fra gæster, der ville ind og feste en sidste gang. Over 1.300 mennesker kom gennem døren i løbet af aftenen:

- Vi åbnede klokken 23, og køen startede allerede klokken 20. Vi blev fuldstændigt væltet. Min telefon blev dræbt, jeg havde 90 ubesvarede opkald inden vi åbnede, siger Joachim Lund Andersen til metroxpress.

Nu bliver det endnu sværere at komme ind på Københavns vildeste natklub
Nu bliver det endnu sværere at komme ind på Københavns vildeste natklub

Én af dem der måtte stå i den lange kø i går var Mikkel Schou. Han har medlemskort, så han plejer at kunne gå direkte ind, men i går måtte han stå i kø i en halv time.

- Det var en frygtelig oplevelse i køen, folk pressede og skubbede, siger Mikkel Schou.

Men gymnasieeleven valgte alligevel at blive i køen, og endte med at komme ind. Dog var der stadigvæk masen og skubben:

- Der var voldsomt mange mennesker, jeg er kommet der i to år, men jeg har aldrig oplevet noget lignende, siger Mikkel Schou.

De gæster, som kom ind, festede for fuld skrue. Sport Club vil ikke fortælle om deres omsætning var større i baren, fordi folk troede, at de ville lukke, men Joachim Lund Andersen siger:

- Folk var tørstige i baren i går.

Men er det ikke unfair, at I lokker folk til på en falsk præmis om at I lukker, når ikke det passer?

Jeg forstår godt, hvis folk føler sig snydt, men vi laver skøre og anderledes ting. Dem der ville tage derind for at lave en afsked, skal nok komme igen på torsdag, hvor vi har en en lille gave til vores gæster som undskyldning.

Siger Joachim Lund Andersen fra Sport Club.

Blod, livesex, rock og nøgenshow: Så sindssyg var Sundays 2 års fødseldag
Blod, livesex, rock og nøgenshow: Så sindssyg var Sundays 2 års fødseldag

Dog er der alligevel opbakning til natklubben fra den 20-årige stamgæst, der kommer der næsten hver torsdag:

- Jeg synes bare, at det var en smart aprilsnar, siger Mikkel Schou.

Dem som ikke fik adgang til Sport Club igår kan glæde sig over at festen forsætter. Allerede på torsdag har holdet hyret hollandske Lil Kleine til at komme og spille kæmpehittet Drank & Drugs.

Sport Club holder til på Sunday Club, der blandt andet ejes af Casper Christensen, og er Danmarks eneste medlem af det eksklusive netværk Worlds Finest Clubs.

LÆS OGSÅ: Kendt natklub får bøde efter lydoptagelse: - Vi lukker ikke flere fyre ind

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx