Af - 09/06-16 17:15; Opdateret: 09/06-16 18:02

Bil torpederer kendt ølbar midt på Nørrebro: Én kørt til RigshospitaletBil torpederer kendt ølbar midt på Nørrebro: Én kørt til Rigshospitalet

En personbil er torsdag eftermiddag kørt frontalt ind i den kendte ølbar Mikkeller på Stefansgade på Nørrebro i København. Én er kørt på hospitalet, oplyser politiet.

Bildstrecke im Grossformat »

Klokken 16.10 torpederede en rød personbil den kendte ølbar Mikkeller på Stefansgade på Nørrebro i København.

Over for metroxpress fortæller Mads Østermark, indsatsleder ved Københavns Politi, at man har anholdt to personer.

- Vi har anholdt to personer, en mand og en kvinde, som sad i bilen. Vi ved endnu ikke, hvem af dem, der har kørt den. Det er derfor, vi har anholdt dem, siger han.

Bus smadret ind i Cirkusbygningen
Bus smadret ind i Cirkusbygningen

Den tilskadekomne sad på en bænk foran det vindue, hvor bilen bragede igennem. Han er ifølge politiet blevet kørt på Rigshospitalet.

Ifølge et mandligt vidne, som metroxpress har talt med på ulykkesstedet, er der tale om en ung englænder.

- Han blødte meget kraftigt fra benet. Det så ud som om, det var brækket, siger øjenvidnet, der samtidig fortæller, at den ene af de to personer i bilen, en ung kvinde, forsøgte at flygte fra ulykkesstedet.

- Jeg løb efter hende og holdt hende hen, indtil politiet kom, fortæller han.

Til metroxpress fortæller et andet vidne til episoden, hvordan den røde personbil kom kørende fra Nørrebrogade op ad Stefansgade i høj fart, og at en Hus Forbi-sælger måtte undvige den, da han trådte ud på gaden.

Rallybil torpederer publikum og dræber seks i Spanien
Rallybil torpederer publikum og dræber seks i Spanien

En mandlig bartender på nabocaféen siger til metroxpress, at han tror, at flere personer er kommet til skade.

- Jeg havde lige købt mad og var på vej tilbage, da jeg ser bilen halvt igennem vinduet. Jeg løb ned i caféen for at hjælpe. Der befandt sig cirka fem personer derinde, og der lugtede af benzin. Så jeg skyndte mig at slukke alle stearinlys og hjælpe folk med at komme ud. Det så ud som om, der var flere end en, der var kommet til skade. Det var en rystende oplevelse, siger han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx