Af - 02/12-16 11:36

Guide: Julemarkeder, en kold dukkert og billige vinyler – her er din weekendGuide: Julemarkeder, en kold dukkert og billige vinyler – her er din weekend

Weekenden er lige om hjørnet, men hvad skal du bruge den på? Metroxpress giver fem bud på ting, du kan lave i København.

Bildstrecke im Grossformat »
For andet år i træk bliver hiphop-versionen af klassiskeren Nøddeknækkeren opsat på Dockens teaterscene i Nordhavn. I denne fortolkning af juleforestillingen vil 20 internationale dansere, en professionel skater og stjerner som Jimmy Jørgensen kaste sig ud i en univers af break dance, ballet, sang og musik. Forestillingen spiller fra den 1.-30 december og billetter koster fra 295-465 kroner. mange julemarkeder, der for tiden indtager bybilledet. Lørdag rykker alle butikkerne på Værnedamsvej ud i gaden med små boder. Du kan også svinge forbi Carlsberg, hvor et helt nyt julemarked inviterer til decemberhygge. Smag gløgg med øl, mød bryggerhestene eller find familiens juletræ. Markedet er åbent fredag-søndag. Er du stadig på jagt efter den helt rigtige julegave, er der mulighed for at gå på jagt ved Flids julemarked i weekenden. Her viser 90 internationale og danske udstillere deres seneste projekter og nyeste designs frem. Shop blandt andet illustrationer, keramik, fotografi, smykker og brugskunst. Entreen koster 30 kroner. Lørdag afholder Vinylisten årets sidste vinylmarked i Absalon. Står du og mangler lige dén Rolling Stones-plade eller har du et hul i din 90er-pladesamling, er dette et godt sted at gå på jagt. DJs vil sørge for sprøde toner, mens du shopper. Der er gratis entré, og kom i god tid – der er ofte fyldt! En kold dukkert skulle gavne både blodkarrene, humøret og immunforsvaret, og søndag har du mulighed for at teste livet som vinterbader af. Det er Vinterbad Bryggen, der inviterer til gæstebadedag ved Havnebadet mellem klokken 13 og 16. Alle er velkommen – og der er også arrangeret saunagus. I tilfælde af rødt flag aflyses eventet.

December er over os, og denne weekend er pakket med masser af jul og vinterhygge.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Klik dig gennem galleriet foroven, og se vores bud på fem af de bedste begivenheder fra fredag til søndag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bær tilbagekaldes - kan give...
bt.dk
Person kommet alvorligt til skade...
bt.dk
TV 2 afslører: Her er de nye 'landmænd'
bt.dk
Husker du Henrik og alle de andre?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx