Af - 03/05-16 15:52

Mums! Her får du byens bedste cheesecakeMums! Her får du byens bedste cheesecake

Hvilken bedre måde at fejre Kagens Dag på end med en amerikansk klassisker?

storybild

Jordbær-cheesecake hos Bertels Salon. (Billede: Kelly J, Yelp.)

I dag er det Kagens Dag. Billetterne til dessertbordet på Københavns Rådhus er for længst revet væk, men så er det jo godt, at København har masser af cafeer, hvor du kan sætte tænderne i den lækre spise.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

For at gøre valget lettere, har vi valgt at fokusere på én slags kage. Nemlig den amerikanske klassisker, cheesecake, der forener ost og kage i den tætteste omfavnelse. Og med en kop dejlig kop kaffe bliver ostekagen endnu mere smagfuld.

Den findes i mange varianter lige fra den klassiske til cheesecake til kager med smag af oreo, risalamande eller hindbær. Vores Yelp-anmeldere har smagt løs og giver her deres bud på, hvor du finder byens bedste cheesecake.


Lise H., København:: Deres cheesecake. Der er kun én variant, men fire saucer: blåbær, kirsebær, hindbær og æble. Jeg spiste hver en krumme, skrabede den grønne tallerken ren for alle kirsebær, og kan ikke komme på et sted i Danmark, der serverer bedre cheesecake.


Helle R., København: Intet sted i byen kan man få cheesecakes som på Bertels! Der er altid et kæmpe udvalg af lækre kager og lidt for enhver smag uanset om man er til store chokolade-oreo-bomber eller noget frisk og lækkert. Jeg er personligt vild med den med passionsfrugt.


Louise H., Østerbro: Jeg fik efterfølgende en kop kaffe og smagte deres cheesecake. Nu ved jeg, at cheesecake er en smagssag, og der er forskellige holdninger til hvordan det skal være. Jeg synes deres er helt i top!!


Laura G., København Hold nu op en masse cheesecake! Jeg elsker elsker elsker cheesecake, og her er der nok til alle smagsløgene. Man kan få med Bueno, Toffifee og 'ris a la mande'-smag! Lige efter mit hjerte. Når det så er sagt, så smager de fantastisk.


Amalie S., Frederiksberg: Jeg har passeret Kaffehuset en trilliard gange, og kigget savlende på deres kagemontre med cheesecakes (...) Jeg fik mig en cortado og et stykke vaffel cheesecake. Begge dele upåklageligt. Jeg er fan og kommer helt sikkert igen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Morten Resen jubler: 'Det havde vi...
bt.dk
Mand sigtet: Halalslagtede geder i...
bt.dk
Caroline Wozniacki råber op efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx