Af - 21/04-16 13:45

GUIDE: Her er fem fede loppemarkeder i bededagsferienGUIDE: Her er fem fede loppemarkeder i bededagsferien

Gå amok i designermøbler, Tivoli-rekvisitter, tøj og kunstværker i bededagsferien, hvor det bugner med alverdens loppemarkeder.

Bildstrecke im Grossformat »

Økologiske stueplanter, kæmpe julehjerter og klassiske Wegnerstole.

Der er masser af muligheder for at gøre nogle gode køb her i bededagsferien, hvor Facebook eksploderer med loppemarked-events.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

- Loppefund har udviklet sig fra at være noget som samlernørder eller fattige brugte, til i dag at være fashionabelt, bæredygtigt og trendy for alle, siger kultursociolog og trendrådgiver Emilia van Hauen.

Vi guider dig her til bededagsferiens fem bedste loppemarkeder.


Onkel Dannys Loppemarked


'Et af Vesterbros fedeste markeder' Onkel Dannys Loppemarked holder årets første loppemarked på søndag. Her kan du finde alt fra vintagetøj, hatte, kunst og sko til billige penge. Det hele foregår under åben himmel på Onkel Dannys Plads mellem klokken 10 og 16, hvor entreen er gratis.

Tivoli sælger ud af kostumer, julehjerter og inventar


Elsker du finurlige, sjove og fine loppefund så vil Tivolis loppemarked være lige noget for dig. På søndag fra klokken 11 til 16 sælger eventyrhaven ud af ting fra deres store lager. Her vil du kunne finde kostumer fra Pantomimeteateret, gamle instrumentkufferter fra Tivoli-Garden, hjerter fra Hjertetræet samt inventar fra Tivolis restauranter. Loppemarkedet bliver holdt i Lumbye Salen i Tivoli, så vil du kigge forbi, skal du købe adgang til Tivoli.

Få fingre i Madklubbens designinventar


Har du altid drømt om at eje Hans J. Wegners designklassiker Y-stolen, har du muligheden på lørdag. Her sælger Madklubben Steak ud af deres inventar, på grund af en større renovering, mellem klokken 12 til 16 på Værnedamsvej 14. Der vil være op til 75 procent at spare på designklassikere fra Hans J. Wegner, Børge Mogensen og Ray Eames og priserne for glas, tallerkener, krukker og bestik starter prismæssigt fra 5 kroner.

Gå på jagt mellem keramik, smykker og fotokunst


Kunstinteresseret? På Flids Forårsmarked i Nørrebrohallen kan du lørdag og søndag fra klokken 11 til 17 møde 90 danske og skandinaviske kunstnere, der sælger ud af deres kunsthåndværker og designs. På markedet vil der være mulighed for at finde smykker, brugskunst, keramik og fotokunst samt du kan få en snak med en af de passionerede kunstnere. Entreprisen er 30 kroner.

Økologisk plantemarked


Giv altanen eller haven en overhaling. The Nursery inviterer til 'Frederiksbergs hyggeligste plantemarked' i gården på Allégade. Her kan du kan finde spændende økologiske urter, sukkulenter, geranier og stueplanter. Udover de økologiske planter og urter kan du også købe krukker, biodynamisk vin og økojord samt få et par gode dyrketips med på vejen. Det hele foregår fredag fra klokken 10 til 16, hvor der også er mulighed for at købe kaffe og kage.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx