Af - 17/05-16 14:29

Klar til nye græsgange? Her er fem gemte parker i KøbenhavnKlar til nye græsgange? Her er fem gemte parker i København

Denne uge udfordrer vi dig til at træde nye græsgange ... bogstaveligt talt. Her er fem skjulte grønne områder i byen.

storybild

Bibliotekshaven ligger lige bag Christiansborg Slotsplads og er et åndehul midt i byen. (Billede: Thomas A.T., Yelp)

Har du også tendens til at vælge de samme grønne spots i København til hundeluftning, løbetur, picnic - eller bare, når du har brug for et åndehul og en pause fra byens larm? For vi kender vel efterhånden dem alle, ikke? Frederiksberg Have, Nørrebroparken, Kongens Have ... hvad med at prøve noget nyt?

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Derfor udfordrer vi dig denne uge til at træde nye græsgange ... bogstaveligt talt. Her er fem mindre kendte grønne oaser i byen, der har gjort indtryk på Yelps anmeldere:


Nadia T., København:: Her er roligt, afslappet, u-materialistisk, sol, duften af vild natur, lyden af brumbasser og den der følelse af det tørre grus der ligger varmt i den tunge sommervarme. Og alt det kun 15 minutter på cykel fra Rådhuspladsen.


Marie R., København: Jeg synes dette er en af de fineste historiske perler i denne fantastiske by København. For nogen er den kendt og kær. Men for de fleste er det lidt som at træde ind i 'The secret garden' - en af min favoritfortællinger (bog og film) som barn!


Lærke N., Frederiksberg: Ud over det store børneland byder Skydebanehaven også på et grønt område i den ene ende, hvor man kan slappe af og nyde solen på et tæppe. Der er rig mulighed for at holde fødselsdag eller andre sammenkomster i parken, hvor der også er masser af borde.


Camilla S., København: Den her lille søde have, må man ikke misse, hvis man er på Østerbro, og vejret er godt. (...) Jeg var her første gang med min mormor, og det var simpelthen sådan en rar forårsdag med små nuttede blomster rundt omkring, en masse træer og friskere luft.


Thorbjørn K., København: Tonsvis af fine statuer, en klatrevæg, springvand, bænke, sol, cykelstier, en lille mikroskopisk kaffe- og isbiks i midten. Så kan man vel næsten ikke ønske sig mere, vel?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
BTs sportschef: Superligaen skal...
bt.dk
Dansk læge: Populær myte om kvinders...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx