Af - 17/03-15 08:45

Skal København have en David Beckham Square?Skal København have en David Beckham Square?

København vil opkalde udvalgte gader og pladser efter verdensberømte fodboldlegender, når EM kommer til byen i 2020.

storybild

København får en David Beckham Square under EM i 2020, lyder det i den officielle video, der præsenterer København som værtsby. (Billede: Polfoto/AP/Arkiv)

Når fodboldspillere og -fans fra hele Europa i 2020 kommer til København for at opleve EM, kan de også nuppe en øl på David Beckham Square eller spadsere på Michel Platinis Square. Under EM 2020 i København får en del af byens gader og pladser midlertidigt navneforandring og bliver i stedet opkaldt efter nogle af fodboldhistoriens største stjerner.

Sportslegende om EM 2020: ‘Det var på tide!’
Sportslegende om EM 2020: ‘Det var på tide!’

Ifølge Københavns kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF) ligger alle planer dog stadig på tegnebrættet, og der er endnu ikke sat navn på hverlen konkrete steder i byen eller fodboldstjerner.

- Men det vil da være oplagt at inddrage københavnerne, når det skal besluttes, hvilke pladser der opkaldes efter hvilke stjerner. Men det regner jeg først med sker lige op til EM i 2020, siger han.

Event-chef: God fornemmelse omkring EM i 2020 i Parken
Event-chef: God fornemmelse omkring EM i 2020 i Parken

I den officielle video, som har været med til at sikre byen værtsskab for mesterskabet, viser manipulerede gadeskilte både David Beckham Square og Michel Platini Square, men om de får deres egen midlertidige plads i byen, må tiden vise.

Men her på MX København vil vi gerne høre dit bud på, hvilken fodboldstjerne, der har gjort sig bedst fortjent til at få sit navn på et københavnsk gadeskilt i 2020. Giv os dit bud her på siden eller på Facebook

Se den officielle video om EM i 2020 her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kræver VM udsat: Fodboldstjerne...
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Folkeskoleelev slår dansk fodboldrekord
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx