Af - 14/10-14 12:16

Næstformand i Bevillingsnævnet: Undskyld, Cosy!Næstformand i Bevillingsnævnet: Undskyld, Cosy!

Det var moralsk forkert ikke at partshøre Cosy Bar, før deres åbningstid blev indskrænket, erkender næstformand i Bevillingsnævnet.

storybild

Cosy Bar har klaget over, at de ikke blev partshørt, da de i en ny bevilling fik indskrænket deres åbningstid. Moralsk var det også forkert, siger næstformand i Bevillingsnævnet. (Billede: Cosy Bar)

Det var forkert, at Cosy Bar ikke blev partshørt i spørgsmålet om åbningstid, før Bevillingsnævnet i september indskrænkede natklubbens åbningstid.

Det erkender næstformand i Bevillingsnævnet Leif Donbæk (SF). På metroxpress Københavns Facebook-side skriver Leif Donbæk i en debattråd til indehaver af Cosy Bar Camilla Lantz:

‘Personligt kan jeg godt følge dit argument om at det havde været god stil at partshøre inden vi traf en beslutning, det er jeg egenligt ked af at vi ikke gjorde, så det vil jeg i hvertfald gerne sige undskyld for og prøve at huske at spørger til i lignende sager fremadrettet’.

Historisk Københavner-bar mister morgenbevilling
Historisk Københavner-bar mister morgenbevilling

Overfor metroxpress uddyber han:

- Hun (Camilla Lantz, red.) har grundlæggende ret i, at når en myndighed laver et indgreb, skal vi spørge, om vi har alle oplysninger. Det her er et indgreb. Det burde vi have været skarpere på. Det er muligt, vi ikke er juridisk forpligtet til det, men moralsk set burde vi have gjort det. Vi havde nok truffet den samme afgørelse, men man ved aldrig, hvad der kommer frem i en partshøring, så vi burde have hørt hende, siger Leif Donbæk og tilføjer:

Kulturborgmester: Derfor begrænser vi Cosy Bars bevilling
Kulturborgmester: Derfor begrænser vi Cosy Bars bevilling

- Nu klager Cosy Bar over bevillingen, og så må vi se, om Kultur- og Fritidsudvalget vurderer sagen anderledes. Det bliver interessant at høre, hvad de siger, for det bliver den første tilkendegivelse fra udvalget om, hvad de mener, og forhåbentlig bliver det første skridt til at få udvalget på banen med en udmelding om, hvor vi vil hen med byen.

Politiker: Skal København være en partyby eller stillezone?
Politiker: Skal København være en partyby eller stillezone?

I gårsdagens metroxpress efterlyste Leif Donbæk en udmelding fra Københavns Borgerrepræsentation om, hvad København vil med sit natteliv, da flere og flere restauratører søger om at holde åbent længere ud på natten i flere dele af byen.

Det var mandag ikke muligt for Metroxpress at få en kommentar fra Camilla Lantz.

data-show-border="false">

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter bruddet: Det skal der ske med...
bt.dk
Efter stort FCK-chok: Her er...
bt.dk
Mand druknede under badetur - ven...
bt.dk
Tårer i øjnene: Mary fik kronprins...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx