Af - 21/06-16 12:05

Spis amok! Fem steder med all-you-can-eat-sushiSpis amok! Fem steder med all-you-can-eat-sushi

Vi guider dig til fem steder, hvor du kan få ubegrænset sushi på en bæredygtig måde.

storybild

All-you-can-eat-sushi hos Sushi Nørregade i Indre By. (Billede: Cecilie Lykke D., Yelp)

Den klassiske japanske ret sushi er blevet en populær spise herhjemme - og i resten af verden. Faktisk så populær, at der i 2009 for første gang blev afholdt 'International sushi-dag', hvor man sjovt nok - bare spiser sushi hele dagen. Siden da er begivenheden blevet afholdt hvert år den 18. juni.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

En ny tendens i København er ubegrænset sushi på en mere frisk og bæredygtig måde - det vil sige, hvor du bestiller, hvad du kunne tænke dig, får det helt frisklavet og betaler for det, du ikke spiser op.

GUIDE: Her er fem lækre madsteder uden kød på menuen
GUIDE: Her er fem lækre madsteder uden kød på menuen

Her er fem steder, der har gjort indtryk på Yelps anmeldere, hvor du kan bestille 'all-you-can-eat'-sushi på en frisk måde:


Jonna O., Nørrebro:Et af mine favorit sushisteder! Konceptet er all you can eat, hvor man udfylder en seddel så tit man vil og så får det serveret frisklavet. Menuen byder på både klassisk sushi, sticks, rispapir ruller, supper og meget mere og jeg går aldrig sulten derfra!


Catherina H., Nørrebro: Man kan vælge mellem mange varianter af sushi, herunder stort set alle slags nigiri, uramaki, hosomaki, og også mange spændende kaburimaki (toppede ruller). Sushien er fyldt med frisk fisk og ikke for meget ris, så man får bestemt valuta for pengene.


Amalie P., Bagsværd: Min sushielskende veninde og jeg drog forventningsfulde af sted — og forlod restauranten tromletykke, men lykkelige tre timer senere. Min ultimative anbefaling er special maki; Tempura De Luxe med laks! Den har alt, hvad hjertet kan begære.


Daniel C., København: Man kan vælge alt fra deres menukort! Vi snakker altså ikke kun sushi, men også sticks, suppe og små lækre andre retter. Det skulle vise sig at være alle pengene værd! Servicen var i top, og de var meget opmærksomme uden at være for meget.


Helle R., København: Betjeningen var venlig. Når man havde bestilt drikkevarer, fik man serveret appetizers på et fad. Vi fik lækre forårsruller og tun med en slags marinade. Super lækkert og det gjorde, at man følte sig velkommen og prioriteret!

GUIDE: Her kan du spise gourmet-mad på budget
GUIDE: Her kan du spise gourmet-mad på budget

Her er Københavns mest instagrammede cafeer
Her er Københavns mest instagrammede cafeer

Avocadomadder danner mode - her er de fem bedste
Avocadomadder danner mode - her er de fem bedste

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx