Af - 25/08-16 16:47; Opdateret: 25/08-16 17:37

TV: Carlsbergs nye øl-is er kommet til Danmark - Sådan smager denTV: Carlsbergs nye øl-is er kommet til Danmark - Sådan smager den

Metroxpress prøvesmagte Carlsbergs meget omtalte øl-is. Se, hvordan det gik.

En af de mest omtalte historier fra Carlsberg i år har handlet om firmaets nye produkt i Sverige: En is, der smager af øl.

Nu er den så kommet til Danmark - nærmere bestemt København.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Her har gæsterne på cocktailbaren Balderdash i indre by fra i dag kunnet slupre den nye øl-is i sig, når de bestiller cocktail-shaken Copenhagen Shake.

Carlsbergs omtalte øl-is kan snart købes i Danmark
Carlsbergs omtalte øl-is kan snart købes i Danmark

Metroxpress tog en tur forbi Balderdash, der i den grad har kunnet mærke interessen for øl-isen, der er lavet på på Jacobsen Baobab-øl med tilladelse fra Carlsberg.

- Det handler om at skubbe grænserne for, hvad der kan lade sig gøre rent smagsmæssigt. Jeg har ikke lavet isen med henblik på, at folk skulle blive fulde. Min intention med isen er, at folk skal blive lidt tipsy, fortæller Geoffrey Canilao, der ejer Balderdash til metroxpress.

Alle taler om Carlsbergs nye is – derfor må danskerne ikke smage den
Alle taler om Carlsbergs nye is – derfor må danskerne ikke smage den

Siden cocktailbaren fra i dag klokken 13 begyndte at servere isen for deres gæster, har Geoffrey Canilao og resten af holdet på Balderdash haft ekstra travlt.

- Vi har sagtens kunne mærke interessen. Jeg har lavet en hel del Copenhagen Shakes i dag, fortæller han og tørrer sveden af panden.

Carlsbergs nye strategi begynder at slå igennem
Carlsbergs nye strategi begynder at slå igennem

Metroxpress' udsendte reporter Rikke Hollegaard fik under besøget prøvesmagt øl-isen separat, inden den blev blendet sammen med resten af de mange lækre ingredienser så som kirsebærvin, der udgør en Copenhagen Shake.

Metroxpress' udsendte reporter syntes vældig godt om både øl-isen og den cocktail-shake, isen indgik i.

Se, hvordan den smager i tv-klippet øverst!

Øl-isen blev oprindeligt til i forbindelse med Sveriges folkemøde og blev kun solgt i udvalgte svenske butikker frem til 31. juli. At isen kun kom svenskerne til gode, ærgrede flere danskere, der gik til tasterne på de sociale medier. Nu har Carlsberg så givet tilladelse til, at Balderdash ugen ud må servere isen, mens der afholdes Copenhagen Cooking & Food Festival.

Den svenske ølis er blevet vældigt omtalt rundt om i Europa, og den er blandt de fem mest delte historier om Carlsberg i år på de sociale medier.

For de interesserede koster en Copenhagen Shake med øl-is 120 kroner. Den sælges som sagt i en begrænset periode hos Balderdash i Valkendorfsgade 11, 1151 Kbh K.LÆS OGSÅ: Nu er den her: Isen, der kurerer tømmermænd!

LÆS OGSÅ: Københavnere elsker at shake

LÆS OGSÅ: Her er chokoladen, som vi alle har ventet på: Kan du gætte, hvad den smager af?

LÆS OGSÅ: Her åbner der blowjob-café: Bliver landets dyreste kop kaffe

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Russisk curlingspiller mister OL-bronze
bt.dk
Er din computer langsom? Så undgå...
bt.dk
'Løkkes tweet til Trump er kikset,...
bt.dk
Politiet sætter rekord: Har fundet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx