Af Jeppe Elkjær Andersen - 09/11-17 15:48; Opdateret: 09/11-17 19:14

22-årig dræbt i skudepisode i København22-årig dræbt i skudepisode i København

Politiet er torsdag rykket ud til en skudepisode i Mjølnerparken på Nørrebro.

storybild

Politi og ambulance på Tagensvej i København i forbindelse med skyderi i Mjølnerparken torsdag den 9. november 2017. (Billede: Kristian Djurhuus)

Politiet er torsdag rykket ud til en skudepisode i Mjølnerparken på Nørrebro. En person er ramt af skud. Den mand er siden afgået ved døden oplyser Københavns Politi.

I forbindelse med skyderiet er en 22-årig mand afgået ved døden, skriver Københavns Politi på Twitter.

I et andet tweet oplyser Københavns Politi, at den nu afdøde mand er kendt af politiet i forvejen. Han var desuden 'tidligere truffet i selskab med den lokale bandegruppering', som det skrives.

Politiet oplyser yderligere, at en 19-årig mand ved skudepisoden blev ramt af et 'strejfskud' - det krævede ikke behandling.

Politiet bekræftede tidligere over for Ritzau, at en person er ramt af skud. Personen var efterfølgende blevet bragt på hospitalet.

Til BT fortalte pressetalsmand hos Københavns Politi Jesper Bangsgaard, tidligere, at man er i fuld gang med efterforskningen.

»Vi kan kun sige det, vi allerede har meldt ud: at en person er ramt af skud, og vi er i gang med efterforskningen,« siger Jesper Bangsgaard, der ikke kan oplyse, om skyderiet er banderelateret.

Ifølge BTs medarbejder på stedet, var der store mængder udrykning ved stedet. Samtidig var der også ankommet ambulancer.

»En ambulance er kørt fra Mjølnerparken med politieskorte. Og en anden ambulance er netop kørt ind ved Mjølnerparken,« sagde BTs medarbejder på stedet.

Mjølnerparken er et stort social boligbyggeri, der ligger på Nørrebro i København. Stedet har tidligere været omdrejningspunkt i flere sager om skud i København. Så sent som 31. oktober fandt et skyderi sted ved Mjølnerparken.

I det hele taget har Nørrebro været hårdt ramt af skudepisoder. Torsdagens skudepisode er den anden på blot to dage. Tidligere har to personer mistet livet i skyderier i forbindelse med den igangværende bandekonflikt.

Det seneste dødsfald er dermed det tredje ved skyderi i Københavns på få uger.

BT følger sagen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Alternativet-medlem sammenligner...
bt.dk
Ny popularitetsmåling: Topminister...
bt.dk
Midt under royalt bryllup:...
bt.dk
Unge hærger børnehaver: 'Det gør både...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx