Af - 16/08-16 17:15

Ni unge indlagt efter vild drukfest i Dyrehaven:  - Vi har ikke oplevet noget lignendeNi unge indlagt efter vild drukfest i Dyrehaven: - Vi har ikke oplevet noget lignende

Tusindvis af unge samledes sidste weekend til kæmpe drukfest i Dyrehaven. Her blev ni unge så svært påvirkede, at de måtte indlægges.

storybild

Sådan så Ulvedalene i Dyrehaven ud tilbage i 2013, efter at gymnasieelever havde holdt fest. Ifølge Skovridder Hans Henrik Christensen er festerne blevet større siden da. (Billede: Foto: Naturstyrelsen)

Op mod 8000 unge mennesker var sidste fredag samlet i Dyrehaven nord for København, hvor de festede løs i forbindelse med gymnasiernes skolestart.

For flere af deltagerne løb festen dog fuldstændig af sporet.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Herlev og Gentofte Hospital oplyser over for metroxpress, at børnemodtagelsen på Herlev Hospital fredag aften fik ni svært påvirkede unge fra festen ind med ambulance.

Alle ni blev indlagt, heraf to på intensiv. Det medførte, at hospitalet i en periode måtte lukke for børnemodtagelsen og omdirigere patienter til andre hospitaler.

- Vi er chokerede over at se så mange unge være så svært påvirkede. Flere unge var reelt livstruede. Vi har ikke oplevet noget lignende tidligere. Set med vores sundhedsprofessionelle øjne vil vi derfor opfordre til dialog både hjemme hos forældrene og på gymnasierne og skolerne med de unge om, hvordan de tager vare på sig selv til fester, siger Jan Toftholm, vicedirektør på Herlev og Gentofte Hospital.

Han oplyser, at alle ni unge blev udskrevet igen lørdag morgen, og Herlev og Gentofte Hospital nu er i færd med at underrette de unges hjemkommuner om episoden.

Ungt par dyrker oralsex i Dyrehaven
Ungt par dyrker oralsex i Dyrehaven

Massive skraldemængder
I kølvandet på den store drukfest i Dyrehaven har det desuden været fremme, at eleverne efterlod enorme mængder skrald, som Naturstyrelsen nu skal bruge en masse mandetimer på at rydde op.

- De efterlod et syndigt rod med masser af dåser, sprutflasker og plastikemballage. Vi har haft en 50 elever, der kom dagen efter og ryddede deres eget rod op. Men det, der lå tilbage, svarer til tre dages arbejde for fem-seks af vores mænd. Det er selvfølglig irriterende, fortæller Hans Henrik Christensen, der er skovridder ved Naturstyrelsen.

Politiet søger vidner til groft overfald i Dyrehaven
Politiet søger vidner til groft overfald i Dyrehaven

Gymnasielever fra hele hovedstadsområdet har i mange år haft tradition for at fejre deres skolestart i Dyrehaven. Men i de senere år har det ifølge Hans Henrik Christensen taget til i styrke med mange unge udefra.

- Det er desværre ikke første gang, vi oplever sådan et rod. Det er tilbagevendende, når der holdes puttefest for de nye elever. Det har bredt sig hurtigt på de sociale medier, når der holdes fest, hvorfor der er kommet flere og flere til, siger Hans Henrik Christensen.


LÆS OGSÅ: Rektor tager pusten fra lummer gymnasiefest med humor

LÆS OGSÅ: Gymnasiefest på Sjælland: - Klæd dig ud som en fra Randers

LÆS OGSÅ: Tidligere arrangør: Derfor er technofesterne i skoven gået over gevind

LÆS OGSÅ: Technofester i skoven er gået amok: Nu siger Aarhus Kommune stop

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx