Af - 09/09-16 14:07

Weekendguide: Gratis ballet, østers til en 10'er og billige mojitosWeekendguide: Gratis ballet, østers til en 10'er og billige mojitos

Vi guider dig til fem fede ting, du ikke må gå glip af i hovedstaden denne weekend.

storybild

Lørdag kan du opleve gratis ballet i Operaen. (Billede: Pr-foto)

Sommeren er forbi, og kalenderen siger, at efteråret er kommet. Det betyder heldigvis ikke, at det er slut med sjove events i byen. Der er masser af begivenheder denne weekend - og flere, hvor du kan nyde sensommersolen.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MXKØBENHAVN her.

Her er fem events, du ikke må gå glip af i denne weekend:

Østers til en 10'er


Ifølge vejrguderne står weekenden i solens tegn, og hvilken bedre måde at starte den på end ved at nyde sensommer-strålerne med et glas cava og billige østers? Hver fredag er Bøf & Ost på Grådbrødretorv vært for ’Bubbles & Oysters’ og denne fredag er ingen undtagelse. Østers koster en 10’er stykket og et glas cava en 50’er. Velbekomme!

Brunch og ballet


Brunch og ballet er en tilbagevendende begivenhed hos Det Kongelige Teater – som regel med stor, stor interesse blandt københavnerne, så første huskeregel er at komme i god tid. Når du så har fået en plads, kan du nyde balletdansernes daglige morgentræning, mens du nyder en kop kaffe og en croissant. Der er gratis adgang, mens Meyers sørger for brunchen og kaffen, der kan købes i cafeen. Denne lørdag foregår det i Operaen klokken 10.

Nørrebro inviterer til gadefest


Traditionen tro inviterer foreningen Fælles om Nørrebro til gadefest for at hylde sammenholdet og fællesskabet. Det sker på Den Røde Plads, hvor festen starter klokken 14 og slutter klokken 22. Maden sørger foodtrucks som Yucataco og Curry Nation for, af musik kan du blandt andre lytte til Amalie Leth og Thomas Bolbroe, mens overborgmester Frank Jensen (S) er årets hovedtaler. musik, taler og lotteri.

Cubansk feeling i Kødbyen


I weekenden er der cubansk dansefest på Kødbyens Mad og Marked, når der inviteres til HavanaDays. Der vil være gratis danseundervisning, hvor du kan lære den cubanske salsa, billige mojitos, masser af streetfood og forskellige optrædener. Og har du en T-shirt fra Havana, må du meget gerne tage den på, lyder det fra arrangørerne.

Shop amok!


I weekenden er der også rig mulighed for at shoppe nyt til efterårsgarderoben. På Grøntorvet i Valby holder Finderskeepers designmarked lørdag og søndag. Her kan du shoppe alt fra tøj og smykker til møbler og keramik fra upcoming designere. Søndag holder Rita Blå’s Lopper årets sidste udendørs-loppemarked på Sønder Boulevard. Det sker i samarbejde med Københavnernes Plantemarked, så der vil også være rig mulighed for at få noget grønt med hjem.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx