Overdramatisk chauffør smed Fady af bussen - busselskab lægger sig fladt nedOverdramatisk chauffør smed Fady af bussen - busselskab lægger sig fladt ned

Politi - hjælp - politi. Sådan stod der på bus 5A, efter 21-årige Fady Allan var smidt ud og anklaget for at være "gidseltager". I dag undskylder busselskabet.

storybild

- Vi vil gerne give en stor undskyldning til Fady Allan og alle passagererne. Det er en klar fejl fra chaufførens side.

Sådan lyder det i dag fra Søren Englund, centerchef i Movia. I går blev 21-årige Fady Allan bedt om at forlade bus 5A, fordi hans SMS-billet tikkede ind, få sekunder efter han var steget på bussen, og altså ikke inden han steg på.

Smidt af bussen: - Du holder os som gidsler
Smidt af bussen: - Du holder os som gidsler

Og det fik det altså til at slå klik for bussens chauffør, som forlangte, at Fady Allan forlod bussen igen. Da den 21-årige passager, som havde en fuld gyldig billet, alligevel tog plads i bussen, kaldte buschaufføren ham i højtalerne for "gidseltager".

- Chaufføren nægtede at køre videre, hvis jeg forblev i bussen, han slukkede den og fortalte mig, at han ville tilkalde politiet. Han sagde i mikrofonen, at jeg holdt hele bussen som gidsel, lyder det fra Fady Allan.

- Det var meget mærkeligt.

Og det er ledelsen i Movia sådan set enige i.

- Vi lægger os fladt ned, og vi er gået i dialog med kunderne. Det her skal vi nok få rettet op på, siger Søren Englund, som undskylder gentagne gange.

5A-chauffører kaldt til samtale
Alle chaufførerne på linje 5A bliver nu indkaldt til en snak om, hvordan man opfører sig. Bus-chefen understreger desuden, at der altså skal være plads til, at billetten kommer ind med få sekunders forsinkelse.

- Det er klart, at Fady Allan ingen intentioner havde om at snyde. Der skal være plads til at chaufføren udviser konduite (evne til at gøre det rigtige og opføre sig høfligt i en måske vanskelig hændelse, red.) i sådan en situation, siger Søren Englund.

Anarki i 5A: Her er businessmænd og jointrullere på samme tid
Anarki i 5A: Her er businessmænd og jointrullere på samme tid

Han oplyser, at Movia er i dialog med Fady Allan og de andre passagerer, som har klaget over episoden. Busselskabet vil forsøge at kompensere dem.

Dette er et manifest. Jeg er gidseltager og kriminel. Altså hvis man spørger buschaufføren i 5A :-)Tidligere i...

Posted by Fady Allan on Wednesday, April 15, 2015

LÆS OGSÅ: Ingrid i 5A: Indvandrerne tilbyder altid deres sæde

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx