Af - 06/06-15 20:58

DJ skælder ud på Distortion: Publikum stjal mine tingDJ skælder ud på Distortion: Publikum stjal mine ting

Festivalen bør passe bedre på, hvem der bliver lukket ind til de forskellige fester, mener fransk dj, der fik berøvet sin taske.

storybild

En festdeltager med lange fingre har gjort den franske artist Djedjotronic rasende. (Billede: Pressefoto/Arkivfoto)

Den franske dj Djedjotronic fik en særdeles trist start på sin mini-turne i Skandinavien, da han torsdag aften gæstede Distortion, hvor han optrådte til et rave under Langebro i det indre København.

TV: Våd fest - Distortion-kongen hopper i kanalen
TV: Våd fest - Distortion-kongen hopper i kanalen

Kort efter franskmandens dj-set gik det nemlig op for ham, at en person blandt publikum havde stjålet hans taske, som han havde placeret under pulten.

Det fik ham til at lange ud efter Distortion på sociale medier som Facebook og Twitter, hvor han slog fast, at festivalen burde være mere påpasselige med, hvem der får lov at komme ind til festerne.

Unfortunately someone stole my bag last night at the BNR party in Copenhagen at Langebro. 1 Jackets, shades, reading...

Posted by DJEDJOTRONIC on Friday, June 5, 2015

Distortions kommunikationschef Mathilde Friese siger til metroxpress, at man ikke kan udelukke, det var en blandt publikum, som rapsede dj'ens taske. Hun understreger, at man kigger nærmere på sagen, som hun kalder meget ærgerlig.

- Det er sindssygt ærgerligt, og det er så dårlig stil. Vi er på sagen, og vi håber, vi finder det, siger Mathilde Friese.

Dagen derpå: Distortion-skraldet flyder stadig
Dagen derpå: Distortion-skraldet flyder stadig

Festen, Djedjotronic spillede til, var en fejring af tyskeren Boys Noizes pladeselskab, som fylder 10 år. Boys Noize spillede også selv til festen, og han opfordrer nu tyven til at aflevere tingene tilbage.

LÆS OGSÅ: Vesterbro-bordel gør sig til på nyt marked: Kom og køb min dåse

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx