Af - 21/09-16 15:05

Så er der farvefest i skoven: Her er fem steder til skovtur i KøbenhavnSå er der farvefest i skoven: Her er fem steder til skovtur i København

Efteråret indbyder til hyggelige gåture i skoven - og selv om du bor i storbyen, er naturen ikke mere end en cykeltur væk. Vil du med på skovtur?

storybild

Efterårsfarver i Jægersborg Dyrehave. (Billede: Mette O., Yelp. )

Mmh, efterår! Så er der farvefest i skoven - et oplagt Instagram-moment, og så kan du jo også lige nyde den friske luft og få røde kinder samtidig. Du kan tage på svampejagt, samle kastanjer eller bare nyde skovens dybe, stille ro ...

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Og selv om du bor i storbyen, betyder det ikke, at man ikke kan pakke kurven med mad, varm kakao og tæppe og hoppe ud under trækronerne til duften af harpiks og fugle-jazz i cykel-afstand fra byen. Vil du med på skovtur? Her er fem steder, der har gjort indtryk på Yelps anmeldere:


Katrine D., København: Jeg elsker at drage på en dagstur fra storbyen og ud i naturens afslappende stemning. Gerne med mine vandrestøvler på og varm kakao og boller i rygsækken. Man behøver jo ikke rejse over på den anden side af verden for at komme på eventyr.


Mette J., Hvidovre: Elsker Hareskoven. Der er så meget man kan tage sig til og skoven er helt fantastisk. (...) Der er en shelter som man kan booke hvis man gerne vil overnatte. Her kan også grilles. Der er også et stort grønt område med mulighed for at lave arrangementer.


Mette O., København: Utterslev Mose er og bliver min yndlings perle i Nordvest. Det er så skønt, så skønt at have et stort flot område med skov, natur og vand så tæt på en, så man rigtig kan koble af fra det hektiske københavnske byliv.


Peter H., Charlottenlund: Et dejligt åndehul med en speciel beliggenhed tæt ved storby, private villaer og haver samt ikke mindst stranden. (...) Området er i ligeså høj grad domineret af skov med store, gamle bøgetræer, masser af stier og fugleliv.


Tine T., København: Stedet er utrolig smukt med store gamle træer (jeg cyklede forbi et sted og blev mødt af duften af harpiks - mmh ligesom at være i skoven!), skulpturer, blomsteranlæg - arhmen, jeg kunne blive ved. Klart et favoritsted i København.


Her finder du efterårshygge for billige penge i København
Her finder du efterårshygge for billige penge i København

Her får du byens bedste tapas
Her får du byens bedste tapas

Spis eksotisk på fem hotte steder i København
Spis eksotisk på fem hotte steder i København

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx