Af - 11/03-14 13:10

Dværge og dollars: Ung klubkonge holder vild fødselsdagsfestDværge og dollars: Ung klubkonge holder vild fødselsdagsfest

Odd Fellow Palæet forvandles til en scene fra filmen 'The Wolf of Wall Street, når Patrick Peitzsch fejrer sin 24 års fødselsdag. Og du er inviteret

storybild

(Billede: pr-foto/collage)

Dollarsedlerne kommer til at knitre mellem fingrene på gæsterne, når klubkongen Patrick Peitzsch fejrer sin 24 års fødselsdag ved at invitere hele byen til fest på torsdag. Det sker på Odd Fellow Palæet og temaet bliver ‘The Wolf of Wall Street’ inspireret af Hollywoodfilmen med Leonardo DiCaprio.

Single-eventmager bag ny teenagefest
Single-eventmager bag ny teenagefest

- Jeg savner lidt de her popup-fester i København, også så vil jeg bare gerne holde en vild fest for alle dem, der har støttet os det sidste år, siger han med henvisning til torsdagsklubben Coal, som han driver.

Derfor kan man til festen købe et bord til 15.000 kroner, hvor sprutten vil flyde i en lind strøm, men fattige studerende kan også få fin aften for et par hundrede kroner, forsikrer Patrick Peitzsch. De kan glæde sig over, at han får trykt 30.000 dollarsedler, hvoraf de fleste bliver tapet på to dansere, der vil stå på hver deres podie.

Ville holde fødselsdag – fik 10.000 tilmeldinger
Ville holde fødselsdag – fik 10.000 tilmeldinger

Og så er der dværgen, som i filmen blev kastet mod en stor dartskive iført velcrodragt. En detalje, som ikke vil blive gentaget.

- Men der kommer en dværg i præcis det samme kostume som i filmen. Jeg tror ikke lige, han kan overtales til at blive kastet med, men vi skal nok finde på noget andet sjovt, siger han.

11-årig autistisk dreng vil aldrig glemme denne rørende fødselsdag
11-årig autistisk dreng vil aldrig glemme denne rørende fødselsdag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx