Af - 01/03-16 10:37; Opdateret: 02/03-16 10:14

Dette er den hotteste madtrend lige nu: Her finder du de bedste stederDette er den hotteste madtrend lige nu: Her finder du de bedste steder

Den nyeste trend inden for madverdenen lige nu er 'foodtails', hvor mad og cocktails mødes. Vi guider dig til fem steder, hvor du får den bedste foodtail-oplevelse.

storybild

Pizzaer fra spisestedet Neighbourhood - Organic Pizza & Cocktails på Vesterbro. (Billede: Anna B.)

Pizza og cocktail? Burger og cocktail? Hotdog og cocktail?

Det nye begreb 'foodtails' er begyndt at indtage menukortet på mange restauranter i København, hvor man forsøger at bringe eksotiske cocktails sammen med gæsternes madoplevelser.

Vores Yelp-anmeldere guider dig til fem forskellige madsteder, hvor du kan nyde en cocktail til maden.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Emilie L., Vesterbro, København: Den hyggeligste lille restaurant hvor der serveres gode cocktails og mad. (...) Jeg fik kun hønsesalat og charcuteri forleden, som smagte rigtig godt, sammen med deres lækre brød.

Mette S., Næstved: Supergod betjening og superlækker specielle cocktails der passer godt til maden! Anbefaler at man prøver hele den sammensatte menu inkl. drinks!

Mark B., København: Drikkevarerne er mest cocktails, vin, champagne og øl så det er et godt spredt sortiment. De sælger mange cocktail-kander, typisk med deres egne 2 typer sangria (...). Maden er lækker og flot serveret.

Julie J., Frederiksberg, København: Wow, for en stemning! (...) Tjenerne står bag baren og synger med på de velkendte amerikanske klassikere, mens de mixer lækre cocktails, og der bliver langet gourmethotdogs og fritter over disken.

Camilla T., Brønshøj: Pizza, cocktail & økologi på et og samme sted – jamen what's not to like? Jeg spiser virkelig sjældent pizza ude, så jeg har nok ikke det store sammenligningsgrundlag, men hold nu kaje det her er godt! Virkelig godt!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

41-årige Niklas havde succes, men gik...
bt.dk
Mor til barn på 19 måneder: 'Hvorfor...
bt.dk
Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Opsigtsvækkende vidneudsagn i retten:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx