Af - 30/06-15 20:42

Væk med numsen: Movia fjerner omstridt reklameVæk med numsen: Movia fjerner omstridt reklame

- Der er lavet en fejlvurdering, og derfor tages reklamen ned, lyder det fra Movia centerchef.

storybild

Det er denne reklame, der nu bliver pillet ned igen. (Billede: Mette Cristine Schou Frandsen/privat)

Det var ikke i særlig lang tid, at fem af Movia's busser fik lov til at køre rundt med en lidt frækkere "bagdel". Reklamebannerne fra stripklubben Mirage, hvor man tydeligt kan se en kvindenumse, er nemlig blevet pillet ned igen

- Der er lavet en fejlvurdering, og derfor tages reklamen ned i dag (tirsdag, red.), siger Søren Englund, der er centerchef i Movia, til TV 2.

Det er ikke Movia selv, der i første omgang har med reklamerne på deres busser at gøre, fortæller han også. Det er i stedet blevet udliciteret, og det er derfor op til reklamebureauerne at vurdere, hvornår der er tale om en reklame, der er for grov til at pryde busserne.

Movia får massiv kritik for denne reklame: Er den over stregen?
Movia får massiv kritik for denne reklame: Er den over stregen?

Hele debatten om den frække numse på bagsiden af busserne startede, da Mette Cristine Schou Frandsen skrev en besked til Movia og smed den op på deres Facebook-væg.

'Hvordan kan I forstille jer at den her reklame er ok at smide i ansigtet på os alle sammen?' skrev hun blandt andet, og svaret er så også, at det kunne de slet ikke forestille sig.

I første omgang var reklamen ifølge TV 2 blevet vurderet til at være på samme niveau som dem fra Nygart Privathospital, hvor et par bare bryster pryder bussernes sider for at reklamere for brystoperationer.

Er du klar? Sådan vil Snapchat give dig reklamer lige i smasken
Er du klar? Sådan vil Snapchat give dig reklamer lige i smasken

Movia har skam heller ikke undgået klager om den reklame, men der har man valgt at lade dem blive på. Søren Englund mener da heller ikke, at de to reklamer kan sammenlignes, for der er reklamen for Mirage alligevel en kende mere kontroversiel.

- Den er på grænsen til at være pornografisk. Reklamen er meget stor. Man kan i hvert fald ikke undgå at se den i gadebilledet, siger han og påpeger, at hashtagget, der følger med og som lyder #rigtigemændmødespåmirage, heller ikke hjælper på det.

Reklamen var oprindeligt klistret fast på bagsiden af fem busser på linjerne 3A, 9A, 150, 173 E og 388. Du kan se Mette Cristine Schou Frandsen besked til Movia herunder.

Hvordan kan I forstille jer at den her reklame er ok at smide i ansigtet på os alle sammen?Det her er vores alle...

Posted by Mette Cristine Schou Frandsen on 29. juni 2015

LÆS OGSÅ: TV: Youtube kårer verdens bedste reklame: Er det også din favorit?

LÆS OGSÅ: TV: Vildt - bil kører på to hjul og slår verdensrekord

LÆS OGSÅ: TV: Her bliver Paris Hilton udsat for verdens ondeste døds-joke

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx