Af - 10/05-16 21:03

Sydens sol i én drink: Fem steder med Aperol SpritzSydens sol i én drink: Fem steder med Aperol Spritz

Den italienske sommerdrink er blevet populær herhjemme. Vi guider dig til fem steder med Aperol Spritz på drinkskortet.

storybild

Aperol Spritz hos Bevi Bevi på Vesterbro. (Billede: Louise T., Yelp)

Lige nu viser maj sig fra sin bedste side, og hvilken bedre måde at fejre det på end med lækre sommerdrinks. En af de drinks, der de seneste år er blevet farlig populær på det københavnske drinkkort er Aperol Spritz. Har du rejst i Italien, har du nok bemærket lokale og turister nippe til den farverige drink på samtlige fortovscafeer, og nu er drinken også blevet en del af gadebilledet herhjemme.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Den forfriskende drink smager af sydens sol og sommer og er perfekt inden pizzaen, til lounge-stemningen eller i massevis på byturen. Her får du din egen Aperol Spritz-guide til alle anledninger!


Louise T., København: Bevi Bevi er mit nye absolutte yndslingssted i byen - den perfekte lille italienske vinbar, som både virker international i sit udtryk, og lokal i sin stemning. (...) De laver den bedste Aperol Spritz i byen - og så har de Lambrusco.


Katrine R., København: Sand, palmer og kulørte lamper får stedet til at minde om en strandbar i det sydlige europa (...) Jeg nød selv en Aperol Spritz siddende i lounge-området, som var helt fyldt, selvom det var en ganske almindelig onsdag.


Teresa J., København: Super hyggeligt! Da det var min fødselsdag, og det er min yndlingsdrink, startede vi selvfølgelig med en Aperol Spritz. Den var lige i øjet, og det er de altså ikke altid!


Emilie Løvenstein V., København: Til maden fik jeg en Aperol Spritz. Den var rigtig lækker! De havde ikke sparet på alkoholen, men det er kun et plus hos mig.


Oskar W., København: Forvent ventetid i weekenden, men tiden kan med fordel benyttes i deres ret så lækre bar bagerst i lokalet. Her kan du nyde en skøn Aperol Spritz imens forventningerne bygges op. Maden er god. Rigtig god endda.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eksklusivt på BT: Hør teaseren til...
bt.dk
Hareide afslører sin startopstilling:...
bt.dk
Klavs Bruuns tropper gør det:...
bt.dk
Otte mænd fængslet efter knivstikkeri
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx