Af - 29/01-15 10:07

Det skal du opleve i modeugenDet skal du opleve i modeugen

Copenhagen Fashion Week er ikke kun for de særligt inviterede. Blogger og communications manager hos Ciff, Mads Emil Møller, giver her tre bud på fede events i modeugen, som du kan komme med til.

storybild

Model på podiet, da Huset Fonnesbech stod for åbningeshow ved Copenhagen Fashion Week på Københavns Rådhus onsdag. (Charlotte de la Fuente/POLFOTO)

Modeugen har atter ramt København, og selv om det udefra set kan virke som en lidt for fin event, hvor det gælder om at kende de rette, så man kan få stukket VIP-billetter i hånden, så er der også en række events, som en helt almindelig dødelig københavner kan få adgang til.

Metroxpress har i samarbejde med Mads Emil Møller fra livsstilsbloggen Créol Brothers kigget nærmere på programmet og giver dig her tre events, som er et besøg værd under modeugen.

TORSDAG:
Hvad: Festen “Storm & Family”
Hvor: Sunday Club, klokken 23
Mads Emil Møller siger: - Der kommer en masse fede folk fra både design- og musikindustrien. Det er LA-baserede hippe folk. DJ's på aftenen er amerikanere, som kun spiller denne ene aften. Virgil Abloh, som er kreativ direktør og tæt samarbejdspartner for Kanye West spiller blandt andet.

FREDAG:
Hvad: Cph Finest, fest for indkøbere og udstillere, klokken 22.
Hvor: Skt. Petri Hotel
Mads Emil Møller siger: - Det bliver en fed fest, fordi den bliver så stor. Ciff inviterer blandt andet deres udstillere, som tæller næsten 2.000 brands. Le Management, som er et af de mest fremadstormende modelbureauer, kommer med deres modeller.

LØRDAG:
Hvad: Fashion Talks. Gratis indgang.
Hvor: H.C: Andersens Boulevard 27, klokken 11-17.
Mads Emil Møller siger: - Det er et rigtig fedt tiltag. Der vil være en række interessante input og debat med bloggere og store navne i modeindustrien. Så hvis man er modeinteresseret er det her et rigtig godt tilbud.

LÆS OGSÅ: Fra modeblog til modeugens catwalk

LÆS OGSÅ: Ny app: Følg modeugen på mobilen

LÆS OGSÅ: Det kan du forvente af vintermodeugen i Købehavn

LÆS OGSÅ: Nu bøjer modeboss sig efter massiv kritik

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx