Af - 22/03-16 18:29; Opdateret: 22/03-16 19:00

Provo-klubkonger holder frækt og forførende fødselsdagsbragProvo-klubkonger holder frækt og forførende fødselsdagsbrag

Der bliver ikke sparet på noget, når to af Københavns mest kontroversielle festløver holder fælles fødselsdag onsdag aften.

Bildstrecke im Grossformat »

Makkerparret Anthon Madsen og Patrick Peitzch nåede at trække overskrifter for at holde fester med alt fra seksuelle eskapader i dampbadet til muligheden for at blive tatoveret, inden deres populære natklub Jupiter i februar måtte lukke på grund af uoverensstemmelser med udlejeren.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Men på onsdag den 23. marts melder de to sig igen på banen. For en enkelt aften indtager de nemlig Skovriderkroen for at holde et brag af en fødselsdagsfest. Og som sædvanlig har de lidt af hvert gemt i ærmet.

- Traditionen tro holder vi vores årlige fødselsdagsfest, og i år har vi valgt at lave ’Great Gatsby’-tema – simpelthen fordi det er et ideelt fest-tema, så længe man laver det helt gennemført, som vi selvfølgelig har tænkt os at gøre, siger Patrick Peitzsch.

Natklubejere i chok efter lukning - vi har arbejdet på det her så længe
Natklubejere i chok efter lukning - vi har arbejdet på det her så længe

For at få festen til at leve op til filminstruktør Baz Luhrmanns filmversion af den klassiske roman bliver der blandt andet fløjet en gruppe dansere ind fra London. Ydermere er champagnegiganten Moët er sat på som særlig sponsor, og hele interiøret på det klassiske spisested i Charlottenlund bliver flået ud, så rammerne for festen kan være optimale.

- Vi laver tribuner med borde i forskellige niveauer og får lavet særlige visual effects til aftenen, så det bliver en totaloplevelse for gæsterne, siger Patrick Peitzsch.

Jupiter lukker med et brag: Retsopgør og nye fester på vej
Jupiter lukker med et brag: Retsopgør og nye fester på vej

Ifølge Patrick Peitzsch vil det dog ligne ham og makkeren Anthon Madsen dårligt at holde en fest uden provokation.

Netop derfor vil der være et Red Light District-rum til festen, hvor der vil være eksotiske dansere, som gæsterne kan købe sig frække lapdances af.

- Ud over Red Light District-rummet vil der også være en terasse, hvor man kan tage sin flirt med ud og snakke ørerne af hende – og så har vi en kæmpe surprise act, der nok skal fylde dansegulvet, siger Patrick Peitzsch, der ikke kan afsløre mere, end at der er tale om et navn, der har trukket både overskrifter og imponerende streaming-tal det seneste år.

Billetter til festen koster 100 kroner og kan købes i døren. Aldersgrænsen er 18 år.LÆS OGSÅ: Remee: Derfor lukker jeg populær natklub

LÆS OGSÅ: CHOK: Endnu en kendt natklub lukker i København

LÆS OGSÅ: Nu bliver det endnu sværere at komme ind på Københavns vildeste natklub

LÆS OGSÅ: Dansk natklub smidt af Facebook på grund af fræk video

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kontroversielle tweets blev...
bt.dk
Kærligheden brast: Her er Sarah...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Husker du X Factor-vinderen Emilie?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx