Af - 14/08-15 06:13

Nu kan du bygge og bo i din egen mobile containerNu kan du bygge og bo i din egen mobile container

CPH Shelter laver mobile og bæredygtige huse ud af gamle skibscontainere. I dag lanceres det første hus.

Bildstrecke im Grossformat »

Drømmer du nogle gange om at rejse væk, men er bundet af de mursten, du har lagt dine penge i? Nu har du muligheden for at investere i en fleksibel og bæredygtig bolig, du kan tage med dig ud i verden.

CPH Shelter er et hus bygget af gamle skibscontainere. I dag er der lancering på projektet og et 30 kvadratmeter typehus vises frem.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

- Den container, vi viser frem har rejst rundt om jorden 50 gange, så der er vildt meget historie i den. Vores hus giver folk muligheden for at lave sit eget. Det taler til barnet i os alle – det er ligesom at bygge med legoklodser, fortæller Frederik Noltenius Busck, der er en af de to iværksættere bag projektet.

Studiestart: Derfor skal du vente med at finde bolig
Studiestart: Derfor skal du vente med at finde bolig

Typehuset, der vises frem i dag er fuldt udstyret med køkken, bad og møbler. Det sættes samtidig til salg på Lauritz.com, der har vurderet huset med inventar til 100.000 euro.

Og der har været stor interesse for projektet, og de to iværksættere har haft flere fremvisninger for folk i alle aldre.

- Konceptet tiltaler mange, fordi det giver en følelsen af at leve frit. Her kan du tage dit hjem med dig, hvis du for eksempel vil bo i et andet land. Vi kalder det en husbåd på land.

Verdensmestre i bæredygtig shopping
Verdensmestre i bæredygtig shopping

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx