Af - 03/02-16 10:28

Gratis goodiebags, bobler og dansk modelfilm - oplev modeugen i dagGratis goodiebags, bobler og dansk modelfilm - oplev modeugen i dag

Musik, goodiebags og bobler. Modeugen er en fest. Og du skal selvfølgelig med!

storybild

Malene Birger- modeshow under Copenhagen Fashion Week sidste år. (Billede: Polfoto)

Copenhagen Fashion Week starter i dag, og vi vil gerne klæde dig godt på.

Derfor har vi har fundet fem fede events, som garanterer dig en dag i modens glamourøse verden – hvor alle er velkomne.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Gratis makeover


Start dagen hos The Body Shop klokken 10, hvor makeup artister står klar til at give dig en makeover. Du finder The Body Shop på Østergade 33, Frederiksberggade 2 og Købmagergade 65.

Bobler og goodiebags


Smut forbi designeren Bitte Kai Rand, der viser sin forårs- og sommer kollektion i butikken på Lille Strandstræde klokken 11.00 til 13.00. Her forkæler de dig med champagne og goodiebags.

Filmvisning af 'The Model'


Få et indblik i modelverdenen, når filmen 'The Model' vises eksklusivt i forbindelse med modeugen. Filmen handler om den unge danske model Emma (spillet af modellen Maria Palm), der forsøger at trænge igennem som model i Paris. Filmen starter klokken 18 i Palads, og billetter kan du købe til 80 kroner. 

Den danske model Maria Palm spiller modellen Emma i filmen 'The model', der har premiere den 11. februar

Drinks, debat og film


Kom med til en fashionabel aften, hos Designmuseum Danmark, der inviterer til drinks klokken 18.30 og forener mode og museumsgenstande. Arrangementet slutter med en visning af den franske dokumentarfilm 'Fashion Revisited', hvor du blandt andet kommer bag om det franske modehus Yves Saint Laurent.    

Råt og vådt afterparty


Dagens sidste stop på modeugens første dag, er til Han Kjøbenhavns after-party i den grå hal på Christiania. Med en times fri bar fra klokken 20 og Jean von Baden ved dj-pulten er der lagt op til en vild fest for simple 50 kroner.

Det populære herretøjs brand Han Kjøbenhavn sidste år under modeugen, hvor modellernes ansigter var dækket af nylon. (Bild: Polfoto)

Modeuge: Henrik Vibskov og H2O lancerer badetøj
Modeuge: Henrik Vibskov og H2O lancerer badetøj

Modeuge: Slut med sygeligt slanke modeller
Modeuge: Slut med sygeligt slanke modeller


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx