Af - 08/12-15 07:26

Her er fem steder, du kan shoppe din julegaveHer er fem steder, du kan shoppe din julegave

Har du styr på julegaverne? Ellers er der hjælp at hente her, når vi guider til fem butikker i byen, der sørger for, at familien får noget specielt under træet.

storybild

Superlove i Indre By har alt, hvad en pige kan drømme om. (Billede: Mette L., Yelp.)

I dag er der 16 dage til juleaften. Foruden flæskesteg og risalamande kommer vi nok ikke uden om, at der for mange også er en vis spænding, når det kommer til de farvestrålende pakker under træet.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Hvis du er en af dem, der stadig mangler at finde gaven på far eller søsters ønskeseddel, er der hjælp at hente her. Uanset om pakken skal være hård, blød, aflang eller rund, opfylder disse butikker en af delene. Her er fem steder, der er en sikker vinder hos Yelps anmeldere, når der skal shoppes julegaver.Astrid S., København NV: Nu når julen er lige rundt hjørnet, er dette en butik jeg kommer til at besøge et par gange. Hvis man har problemer med at finde en gave (måske især til kvinder), kan man næsten altid finde et eller andet sjovt her. De har noget for de fleste.Thomas G., København: Selv om jeg faktisk har adskillige boghandlere mellem min hjemmeadresse og Arnold Busck, er det tit her, jeg bare starter når jeg søger en bog til mig selv eller som gave. Og fordi de som regel har den, er det også her, jeg som regel ender.Cecilie Lykke D., Valby: Kender I fornemmelsen af, at gå ind i en butik og starte med at forestille sig, hvor godt alle ting ville se ud i sit eget hjem? (...) Jeg har allerede plukket et par favoritter ud, som er på min ønskeseddel, men jeg tvivler på, at jeg kan vente til jul.


Oskar W., København: Skjalm P., jeg elsker dig. Èn af mine favoritbutikker i hele verden og jeg kan bruge tonsvis af tid på at kigge på alle de fine sager som butikken sælger. Og så ovenikøbet til rigtig venlige priser.Grazielle A., Amager: Når man har brug for at drømme sig væk i et eventyrland af sjove æsker, dimser og farverige tæpper, kander og lamper, så er svaret: Forvandlingskuglen (...) Når du kommer ind, ser du også en masse legetøj og børnetøj, så det er også perfekt til forældre.


Glædelig 1. december: Her er fem steder, du kan julehygge
Glædelig 1. december: Her er fem steder, du kan julehygge

Klar til julefrokosten? Her finder du byens bedste smørrebrød
Klar til julefrokosten? Her finder du byens bedste smørrebrød

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx