Af - 07/06-16 09:46

Her får du Københavns bedste isHer får du Københavns bedste is

Sommerens nok vigtigste guide er her - disse fem steder får du byens bedste is.

storybild

Is hos Ismageriet på Amager. (Billede: Ivy W., Yelp. )

Weekenden bød på en landsdækkende varmebølge, og kalenderen siger juni = det er sommer! Det betyder også, at is-sæsonen for alvor er skudt i gang, og det fejrer vi med en guide til de allerbedste steder med is i København.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Her er både noget for dig, der elsker det simple, veganske, italienske og hjemmelavede. Så på med solbrillerne, hop ud i de københavnske gader og forkæl dig selv med denne kølige dessert. Her er de fem is-steder, der har gjort mest indtryk på Yelps anmeldere:


Camilla T., Brønshøj: Seriøst verdens bedste is! Nej jeg har ikke besøgt alle isbutikker i hele verden og alligevel er jeg fuldstændig sikker på ovenstående udtalelse. Hos Ismageriet på Kongelundsvej på Amager får du verdens bedste is! Punktum!


Oskar W., København: Østerberg Ice Cream er en meget stærk udfordrer til byens bedste is. Det er 100 procent sikkert. Der er tale om en kvalitetsmæssig bedrift af de helt store, og smagen kommer i den grad til sin ret over hele linjen. (...) Isen har en virkelig ren smag.


Toni E., København: Ubetinget Københavns (hvis ikke Danmarks) bedste italienske gelato isbiks! (...) Udvalget varieres, men klassikerne er altid at finde på kortet, jeg kommer aldrig forbi uden at smage den hellige nød-enighed; mandel/pistacie/hasselnød.


Anna B., Roskilde: Det her må være en af de bedste iskombinationer, jeg har smagt. Jeg valgte 'Salty caramel' isen med 'Almond, rosemary and seasalt crunch'. Jeg havde ikke troet, at sådan en kombination kunne smage så godt.


Ida R., København N: Du kan seriøst ikke smage, at der ikke er ko ind over isen. Jeg fik en peanutbutter-chocolate bowl, den var så cremet og lækker og, overraskende nok, slet ikke kvalm. Og så med lidt toppings, der både gør den lidt frisk og så frygtelig yndig at se på.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx