Af - 11/09-15 12:45

Endelig weekend: Syv fede ting du skal opleveEndelig weekend: Syv fede ting du skal opleve

København har massevis af gode tilbud i weekenden. Find syv af dem her.

Bildstrecke im Grossformat »
INDRE BY. Natklubben Sunday og festaben Martin Nick har sat sig for at finde nationens største løgner og bedste snyder. Disciplinen er den ædle barsport snyd – eller tænkeboks, som andre ynder at kalde den – og trods gratis øl og Fernet Branca er der god grund til at holde sig ædru og fokusere på konkurrencen. Vinderen får nemlig leveret en palle øl på sin adresse. Snydemesteren skal findes blandt 100 deltagere, og langt de fleste pladser er allerede taget. Arrangementet begynder klokken 21 på klubbens terrasse. VESTERBRO. Et nyt kuld fotografer har fået deres eksamensbeviser i hånden, og de sætter derfor fokus på egne værker ved en udstilling på Vesterbro. Festivitassen begynder klokken 16 i selveste guds hus. Det er nemlig den tidligere Absalon-kirke, der lægger rammer om udstillingen, hvor der både er bobler, øl og mad til de besøgende. Senere fortsætter festen på Bakken i Kødbyen. Amen. ROSKILDE. Kan du huske, da vikingerne var verdens vildeste krigsfolk og sad på magten i hele Nordeuropa? Næppe – og derfor bliver scenerne genskabt ved Roskilde Universitet i Trekroner, hvor vikinge-trioer bestående af adskillige hold med tre studerende får en båd, hvor der skal udvises råstyrke, kløgt og heltemod. Kort sagt handler det om at støde de andre ned i vandet. Energidrik-giganten Red Bull er medarrangører, og de lover et vikingetogt til Norge til vinderholdet. VESTERBRO. Burgerbarer er efterhånden at finde på hvert eneste gadehjørne i København, men hvordan laver man egentlig den ultimative af slagsen? Det vil Burgerimperiet finde ud af, når 10 hold lørdag dyster mod hinanden. Kødbyens Mad & Marked stiller grill, kul og telt til rådighed, og den bedste burgerkreatør kan se frem til at få en stadeplads på markedet, så hele byen kan sætte tænderne i vindermenuen. VESTERBRO. Kaster du misundelige blikke efter byens seje skatere, har du nu muligheden for selv at hoppe på brættet. Gadeidræt og Copenhagen Skatepark på Enghavevej er nemlig klar til at tage din skateboard-mødom lørdag fra klokken 13 til 15. Kyndige instruktører står klar med gode råd og en skulder at læne sig op ad. Også øvede skatere er velkomne til at rulle forbi for at få finpudset diverse tricks. Fra 15.30 er der konkurrence for unge under 16 år. NØRREBRO. Mere end 40 talentfulde kunstnere indtager hele weekenden Nørrebrohallen, når Art Works byder på kunstmarked- og festival. Programmet har vide rammer: Billedkunst, digtoplæsning, performance-art, installationer og koncerter – Art Works har det hele. KØBENHAVN. Efter en weekend med vikingefight, skateboard-skader, fest og et massivt burgerindtag er det tid til at sundt indslag. Det leverer Copenhagen Half Marathon, som søndag fra 9 til 15 lammer hele København. Måske hopper du selv i løbeskoen, og så ønskes du hermed god tur, men ellers er der også muligheder for at brænde kalorierne af med flere timers intensiv klappehyldest til de stræbsomme sålslidere.

SE ALLE WEEKENDENS TILBUD I GALLERIET

Nedtællingen er slut – det sjove kan begynde. Arbejde og skole er overstået, og det er tid til at kaste dig ud i Københavns mange tilbud. Med andre ord – weekenden er over os.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Trods efterårets ankomst er der stadig et væld af udendørs muligheder. Her er syv fede af slagsten – slå dig løs!

Fredag: Landets største snyder
INDRE BY. Natklubben Sunday og festaben Martin Nick har sat sig for at finde nationens største løgner og bedste snyder. Disciplinen er den ædle barsport snyd – eller tænkeboks, som andre ynder at kalde den – og trods gratis øl og Fernet Branca er der god grund til at holde sig ædru og fokusere på konkurrencen. Vinderen får nemlig leveret en palle øl på sin adresse. Snydemesteren skal findes blandt 100 deltagere, og langt de fleste pladser er allerede taget. Arrangementet begynder klokken 21 på klubbens terrasse.

Fredag: Billeder og bajere!
VESTERBRO. Et nyt kuld fotografer har fået deres eksamensbeviser i hånden, og de sætter derfor fokus på egne værker ved en udstilling på Vesterbro. Festivitassen begynder klokken 16 i selveste guds hus. Det er nemlig den tidligere Absalon-kirke, der lægger rammer om udstillingen, hvor der både er bobler, øl og mad til de besøgende. Senere fortsætter festen på Bakken i Kødbyen. Amen.

Fredag: Høj sø på uni
ROSKILDE. Kan du huske, da vikingerne var verdens vildeste krigsfolk og sad på magten i hele Nordeuropa? Næppe – og derfor bliver scenerne genskabt ved Roskilde Universitet i Trekroner, hvor vikinge-trioer bestående af adskillige hold med tre studerende får en båd, hvor der skal udvises råstyrke, kløgt og heltemod. Kort sagt handler det om at støde de andre ned i vandet. Energidrik-giganten Red Bull er medarrangører, og de lover et vikingetogt til Norge til vinderholdet.

Lørdag: Den store burgerbattle
VESTERBRO. Burgerbarer er efterhånden at finde på hvert eneste gadehjørne i København, men hvordan laver man egentlig den ultimative af slagsen? Det vil Burgerimperiet finde ud af, når 10 hold lørdag dyster mod hinanden. Kødbyens Mad & Marked stiller grill, kul og telt til rådighed, og den bedste burgerkreatør kan se frem til at få en stadeplads på markedet, så hele byen kan sætte tænderne i vindermenuen.

Lørdag: Lær at skate
VESTERBRO. Kaster du misundelige blikke efter byens seje skatere, har du nu muligheden for selv at hoppe på brættet. Gadeidræt og Copenhagen Skatepark på Enghavevej er nemlig klar til at tage din skateboard-mødom lørdag fra klokken 13 til 15. Kyndige instruktører står klar med gode råd og en skulder at læne sig op ad. Også øvede skatere er velkomne til at rulle forbi for at få finpudset diverse tricks. Fra 15.30 er der konkurrence for unge under 16 år.

Lørdag og søndag: Ung kunst
NØRREBRO. Mere end 40 talentfulde kunstnere indtager hele weekenden Nørrebrohallen, når Art Works byder på kunstmarked- og festival. Programmet har vide rammer: Billedkunst, digtoplæsning, performance-art, installationer og koncerter – Art Works har det hele.

Søndag: Løb lammer København
KØBENHAVN. Efter en weekend med vikingefight, skateboard-skader, fest og et massivt burgerindtag er det tid til at sundt indslag. Det leverer Copenhagen Half Marathon, som søndag fra 9 til 15 lammer hele København. Måske hopper du selv i løbeskoen, og så ønskes du hermed god tur, men ellers er der også muligheder for at brænde kalorierne af med flere timers intensiv klappehyldest til de stræbsomme sålslidere.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx