Af - 03/06-15 19:07

David har Distortions 'hårdeste' job: Han passer en evig kø med ti pigerDavid har Distortions 'hårdeste' job: Han passer en evig kø med ti piger

Mellem gæsterne og toilettet på The Laundromat i Elmegade står David. Han holder styr på køen. En kø, der primært består af piger - som alle sammen er meget søde, siger han.

storybild

(Billede: MX)

- Hvis I har planer om at blive siddende, må I købe noget.

Ordene kommer fra David, som vogter døren på The Laundromat Café i Elmegade. Han sørger for, at folk opfører sig pænt, ikke medbringer deres egne drikkevarer og vigtigst af alt: holder styr på toiletkøen.

Ida Auken om sin vildeste Distortion: Jeg dansede og var højgravid
Ida Auken om sin vildeste Distortion: Jeg dansede og var højgravid


For første gang i år har caféen nemlig valgt ikke at tage betalt for at gå på toilettet. Til stor glæde for de mange tissetrængende gæster i køen og dørmanden David. Køen består nemlig hovedsageligt af piger.

- Jeg tror i hvert fald, der er kommet 200 mennesker igennem nu, og der står vel hele tiden ti personer. Og de er alle sammen meget søde, siger David med et lille smil på læben.

David har tidligere stået i døren i Københavns natteliv, men der er ingen tvivl om, at denne opgave er blandt de mere rolige. Også selvom folk har fået noget at drikke.

- Folk tager det pænt. De er meget forstående og glade. Og de har ikke noget imod at vente, så længe de ikke skal betale for det. Og det er rart. For alle, siger han.

Nørrebros butiksejere barrikaderer sig mod Distortion-tissere
Nørrebros butiksejere barrikaderer sig mod Distortion-tissere

Pantsamler-vest hjælper Noboman mod chikane: 'Folk kan være lede'
Pantsamler-vest hjælper Noboman mod chikane: 'Folk kan være lede'


Det er ikke normal procedure, at caféer under Distortion åbner deres toiletter op til fri afbenyttelse. De plejer at være forbeholdt de betalende gæster.

- I år har vi valgt at gøre det gratis, for det er jo dejligt for folk at have et sted at gå hen, når de skal på toilettet. Og hvis folk bare tager det stille og roligt, når de går igennem caféen, er det jo ikke noget problem, siger manager på The Laundromat Liv Deleuran-Skjold.

Surprise! Dansk verdensstjerne vælter Distortion
Surprise! Dansk verdensstjerne vælter Distortion


Én af dem, der er glade for, at caféen i år tillader tilfældige toiletbesøg, er Miranda.

- Der er virkelig ikke så mange steder, man kan få lov til at låne toilettet. Så det er virkelig rart. Og så er det hyggeligt at stå i kø med en masse søde mennesker, imens man venter på, at det bliver ens tur, siger hun til metroxpress.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx